Fuar Haberleri

HİDROMEK Yenilikçi Ürünlerini ‘Intermat 2024’te sergiledi

HİDROMEK Yenilikçi Ürünlerini ‘Intermat 2024’te sergiledi

İş makineleri sektörünün Fransa’daki en büyük organizasyonlarından birisi olan Intermat Fuarı’nda HİDROMEK; kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarına ait yenilikçi makinelerini açık alan EXT6C048 numaralı stantta sergiledi.

Fransa’nın başkenti Paris’te 24-27 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Intermat 2024 Fuarı’nda HİDROMEK, HMK 62 TC mini kazıcı yükleyici, HMK 102B Supra kazıcı yükleyici, HMK 140 LC, HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD paletli ekskavatörler, HMK 150 WR, HMK 210 W lastikli ekskavatörler, HMK 600 MG motor greyder, HMK 635 WL lastikli yükleyici ve HMK 130 CS toprak silindiri makinelerini ziyaretçilerle buluşturdu.

HİDROMEK’in Intermat fuarında sergilediği yenilikçi ürünler arasında yer alan HMK 150 WR, HMK 210 W lastikli ekskavatörlere ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti

“FRANSA’DAKİ 18 BAYİMİZLE GÜÇLÜ, HIZLI, GÜVENİLİR HİZMET SUNUYORUZ”

HİDROMEK WEST Fransa Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Rogerio Do Nascimento şunları söyledi; “INTERMAT 2024 Fuarı’nda sektörle bir kez daha bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. HİDROMEK’in Fransa pazarındaki varlığı, küresel endüstrideki yerini güçlendirmesi açısından önem taşıyor.

FRANSA’DA BULUNAN 18 BAYİMİZ ARACILIĞIYLA HIZLI ve GÜVENİLİR SATIŞ ve SATIŞ SONRASI HİZMET SAĞLIYORUZ”

Tasarımdan, mühendislik ve pazarlamaya kadar her adımda müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkatle dinliyoruz. Fransa’da bulunan 18 bayiimiz aracılığıyla güçlü, hızlı ve güvenilir satış ve satış sonrası hizmetler sağlıyoruz. INTERMAT Fuarı yeni müşteriler ve bayi adaylarıyla yeni ilişkiler kurmak için iyi bir fırsat sağlıyor.”

HİDROMEK; Paris’te gerçekleşen Intermat’ta kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarına ait yenilikçi makinelerini müşterilerinin beğenisine sundu

HİDROMEK HAKKINDA

Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticilerinden HİDROMEK, 1978 yılında Ankara’da kurulmuştur. Kurucusu Hasan Basri Bozkurt, faaliyetlerine tarım traktörleri için ataşman üretimiyle başlamıştır. Bu girişim, ilerleyen yıllarda bir adım daha ileriye götürülmüş ve Türk mühendisler tarafından tasarlanan ilk iş makinesi üretimi gerçekleştirilmiştir.

HİDROMEK BÜNYESİNDE 2 BİN 400’ÜN ÜZERİNDE ÇALIŞAN VAR

Ürün gamının genişletilmesiyle büyüyen HİDROMEK’in bünyesinde şu an 2400’ün üzerinde çalışan istihdam edilmektedir. Ayrıca; dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi yapmaktadır.

HİDROMEK ÜRETİM ÜSSÜNDE KOMPONENT FABRİKASI FAALİYETE GEÇTİ

Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesinde 1.400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde inşaatı devam eden HİDROMEK Üretim Üssü’nde, ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında ise daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapmaktadır.

HİDROMEK’İN 6 KITADA 100’ÜN ÜZERİNDE ÜLKEDE MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR

Dünyada 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmek üzere İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK HCE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmalarını kurarak faaliyete geçirmiştir.

34 ADET TASARIM ÖDÜLÜ

İş makinesi tasarımı konusunda fark yaratan HİDROMEK, bu başarısını birçok ödülle taçlandırmıştır. HİDROMEK şu an, uluslararası düzeyde prestije sahip, toplam 34 adet tasarım ödülünün sahibidir.

İş makineleri konusunda tüm dünyaya bilgi tedariki sağlayan ve sektöre referans oluşturan basın kuruluşu KHL Group’un, dünyada iş makineleri üreten en büyük firmaların sıralandığı uluslararası ‘Yellow Table’ listesinde yer alan ilk ve tek Türk makine üreticisi HİDROMEK olmuştur. ‘Yellow Table 2023’ listesinde de yer alan HİDROMEK, listeye 9’uncu kez girmiştir. Bunun yanında, HİDROMEK, İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) tarafından açıklanan, 2009-2019 yılları arasındaki verilere göre Türkiye’de aralıksız 11 yıl kazıcı yükleyici, 8 yıl hidrolik ekskavatör ve 2 yıl motor greyder satışlarında pazar lideri olmuştur.

TH / 30.04.2024 – 3370 – 11

ÖZET

İş makineleri sektörünün Fransa’daki en büyük organizasyonlarından birisi olan Intermat Fuarı’nda HİDROMEK; kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarına ait yenilikçi makinelerini açık alan EXT6C048 numaralı stantta sergiledi.

TE / Yazı İşleri Md

Recent Posts

15 Mayıs 2024 Çarşamba tarih ve 3380 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı

15 Mayıs 2024 Çarşamba tarih ve 3380 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti

1 gün ago

Erdal Eren: “Şartsız tasfiye hakkı getirilmesi, kamuya iş yapan müteahhitler için hayati önemdedir”

“Çok az ödenek ayrılacak bu yatırımları devam ettirmek müteahhitlerine taşıyamayacakları kadar ağır maliyetler getirecektir. Bu…

2 gün ago

TOKİ ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ‘Deprem Bölgesi Acil Yatırımları’ inşaatları İhalelerine 2024 yılı Mayıs ayı başında devam etti

TOKİ ve Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ‘Deprem Bölgesi Acil Yatırımları’ inşaatları İhalelerine 2024 yılı Mayıs…

2 gün ago