Yapım İhaleleri Teklifler

Taahhüt Haber’de 11 Şubat 2026 Çarşamba günü YM’leri toplamı 6 milyar 280 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 2 ve EDYÜ 4 adet olmak üzere toplam 6 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

Taahhüt Haber’de 11 Şubat 2026 Çarşamba günü YM’leri toplamı 6 milyar 280 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 2 ve EDYÜ 4 adet olmak üzere toplam 6 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in haftanın üçüncü günü yayınlanan 11 Şubat 2026 Çarşamba tarih ve 3818 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 7 milyar 165 milyon 792 bin TL olan 20 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  10 Şubat 2026 Salı günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 11 Şubat 2026 Çarşamba tarih ve 3818 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 20 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 2 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 4 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 6 milyar 280 milyon lirayı geçen bu 6 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

11 ŞUBAT 2026 ÇARŞAMBA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 4 MİLYAR 605 MİLYON LİRAYI GEÇEN 2 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen DSİ 11 BÖLGE ‘nın 2025/2490699 ihale kayıt numaralı (İKN) Edirne Çömlekköy Barajı Sulaması yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 2.417.870.932 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda UMUT YAPI+METE ALTYAPI teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 7 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. UMUT YAPI+METE ALTYAPI firmasının teklifi 1.750.750.750,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Çömlekköy Barajından ve Tunca Regülatöründen, Kapalı Sistem Borulu Sulama Şebekesi ve Sanat Yapıları İmalatları, Yükleme Havuzu, Basınç Kırıcı Vana Odası ve P1 Pompa İstasyonunda Tüm İnşaat, Mekanik ve Elektrik İmalatların Tamamlanarak Brüt 5.650 ha Sulama Sahası Olan Sulama Tesisi Yapılacaktır. Ayrıca Edirne İlinde 8 Adet Köyde Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Yapılacaktır. yapımını kapsıyor. 1000 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Edirne İlinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 46 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen ADALET BAKANLIĞI ‘nın 2026/22149 ihale kayıt numaralı (İKN) Aydın Adalet Binası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 2.190.307.563 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda MABA GRUP teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. MABA GRUP firmasının teklifi 1.787.571.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Yaklaşık 35.000,00 m² Arsa Üzerine; Bodrum Kat + Zemin + 5 Normal Kat Olmak Üzere Yaklaşık 53.000,00 m² Emsale Dahil İnşaat Alanına Sahip 1 Adet Betonarme Karkas Adalet Binası Yaptırılacaktır. yapımını kapsıyor. 720 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Aydın İlinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 51 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

11 ŞUBAT 2026 ÇARŞAMBA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 1 MİLYAR 675 MİLYON LİRAYI GEÇEN 4 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen TEİAŞ ‘nın 2025/2409372 ihale kayıt numaralı (İKN) İTM.547 Referanslı, 154 kV Beylikbağı GIS TM Yapımı İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 530.325.390 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda SİMORA MÜHENDİSLİK en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. SİMORA MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 569.908.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 1 Adet 154 kV Gaz İzoleli Trafo Merkezi Yapımı yapımını kapsıyor. 540 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Kocaeli ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 54 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen TEİAŞ ‘nın 2025/2451115 ihale kayıt numaralı (İKN) H.446 T (1. Kısım) Referanslı 400 kV (~15,2 km) 3B 2×1272 MCM + (~15,2 km) 3B 1272 MCM İletkenli (Batman 2 – Diyarbakır 3) Brş.N. – Çınar EİH Fesih Sonrası Bakiye İşleri Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 413.254.741 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda VAM MÜHENDİSLİK en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. VAM MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 381.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş H.446 T (1. Kısım) Referanslı 400 kV (~15,2 km) 3B 2×1272 MCM + (~15,2 km) 3B 1272 MCM İletkenli (Batman 2 – Diyarbakır 3) Brş.N. – Çınar EİH Fesih Sonrası Bakiye İşleri Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis İşi yapımını kapsıyor. 135 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 8 BÖLGE – DİYARBAKIR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Diyarbakır ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 54 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen ESENYURT BELEDİYESİ ‘nın 2026/17125 ihale kayıt numaralı (İKN) Esenyurt Geneli Mevcut Park, Refüj ve Yeşil Alanların Onarım, Tadilat ve Revizesi, Çevre Düzenlemesi Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 407.399.420 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda GÜVEN YAPIM İNŞAAT teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. GÜVEN YAPIM İNŞAAT firmasının teklifi 356.829.297,53 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 55 Adet Mahalle Parkı, 45 Adet Şehir ve Semt Parkı, 32 Adet Gölet, Havuz ve Şelalenin Muhtelif Alanlarında Revize, Tamirat ve Yenileme İşleri yapımını kapsıyor. 270 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Esenyurt ilçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 49 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  10 Şubat 2026 Salı günü ihale edilen TEİAŞ ‘nın 2025/2499282 ihale kayıt numaralı (İKN) İTM.553 Referanslı, 154 kV Tavşanlı TM Yapımı İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 325.126.436 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda PEAK PV SOLAR en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. PEAK PV SOLAR firmasının teklifi 309.312.585,50 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 1 Adet 154 kV Trafo Merkezi Yapımı yapımını kapsıyor. 480 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Kütahya ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 55 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 11 Şubat 2026 Çarşamba tarihli ve 3818 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 45-55

KISALTMALAR

ED: Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla  146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.) 2024 yılı fiyatlarıyla  418 milyon 648 bin lira  (418.648.353,-TL) ve 2025 yılı fiyatlarıyla ise  538  milyon 46  bin lira (538.46.863,-TL)

EDÜ: Eşik Değer Üstü

EDYÜ: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EDYÜB: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Üst Sınırın Belirlemediğimiz

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

İKN: İhale Kayıt Numarası

TH: Taahhüt Haber

YM: Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

13b1 İLAN: Yapım – inşaat – ihalelerinde Kamu İhale Kanunun 13b1 maddesinde yer alan ve her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 873.705,-TL. altı / 2023 yılı fiyatlarıyla ise 1 milyon 727  bin TL altı ve 2024 yılı fiyatlarıyla  2 milyon 491 bin TL. altı e 2025 yılı fiyatlarıyla ise 3 milyon 201 bin  TL altı olan ihaleler

TH / 12.2.2026 – 3819 – 15

ÖZET

Taahhüt Haber’in haftanın üçüncü günü yayınlanan 11 Şubat 2026 Çarşamba tarih ve 3818 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 7 milyar 165 milyon 792 bin TL olan 20 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

TE / Yazı İşleri Md

Recent Posts

18 Şubat 2026 Çarşamba tarih ve 3823 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı

18 Şubat 2026 Çarşamba tarih ve 3823 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti

8 saat ago