Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 13 Aralık 2022 Salı tarih ve 3022 sayılı nüshasında tahmini yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 4 milyar 400 milyon lira civarında 55 adet ihale ilanı yer aldı. 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Kamu İhale Kurumunun EKAP kapsamında yayınladığı YAPIM ihale duyurularından 13b1 İLAN olanlar dışarıda bırakılarak derlenip, yaklaşık maliyetlerine göre büyükten küçüğe doğru sıralanıp, benzer işlere göre sınıflandırılıp, istenen makine ekipman ve teknik personel listesi ile birlikte özetlenip yıllara sari ödenek durumları da eklenerek 13 Aralık 2022 Salı günü Taahhüt Haber’de yer alan bu 55 ihale ilanının içinde YM’si Eşik Değer Üstü (EDÜ) üst sınırı belirsiz 7 adet ihale duyurusu yer buldu. Yine aynı gün Taahhüt Haber’de YM’si eşik değerin yarısı üstü ancak eşik değerin altında olan (EDYÜ) 3 ihale ilanı daha Taahhüt Haber’de yer aldı. Tahmini YM’leri toplamının 4 milyar lira civarında olduğunu tahmin ettiğimiz bu 11 önemli ihale duyurusunun başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.
13 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER BULAN, YM’Sİ ED’NİN ÜSTÜNDE VE FAKAT ÜST SINIRI BELİRSİZ (EDÜ); TAHMİNİ YM’LERİ TOPLAMI 3 MİLYAR 500 MİLYON LİRA CİVARINDA 7 ADET ÖNEMLİ İHALE İLANININ ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:
– TOKİ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1357314 – İstanbul Alibeyköy Millet Bahçesi inşaatı için 11 Ocak 2023 Çarşamba günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere AXVIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 23 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-ilana-cikti-1357314-istanbul/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– TOKİ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1360050 – İstanbul Maltepe Atışokulu 3 Etap 577 Konut 15 Dükkan inşaatı için 10 Ocak 2023 Salı günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 25 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-ilana-cikti-1360050-istanbul/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– TOKİ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1355722 – İstanbul Maltepe Atışokulu 4 Etap 603 Konut inşaatı için 09 Ocak 2023 Pazartesi günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 25 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-ilana-cikti-1355722-istanbul/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– TOKİ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1353153 – Van Erciş 2 Etap 2 Bölge 532 Konut inşaatı için 17 Ocak 2023 Salı günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 25 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-ilana-cikti-1353153-van/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– TOKİ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1351351 – Van Erciş 2 Etap 1 Bölge 510 Konut inşaatı için 16 Ocak 2023 Pazartesi günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 26 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-ilana-cikti-1351351-van/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– KOCAELİ YİKOB İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1215100 – Gölcük Hükümet Konağı inşaatı için 10 Ocak 2023 Salı günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 100’ünden az olmamak üzere BIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 27 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kocaeli-yikob-ilana-cikti-1215100/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
– TEİAŞ İHALE DUYURUSU YAPTI. İdare, İKN. 2022/1296467 – 1600 mm², 3,40 km + 3,55 km (İki Ayrı Güzergâh) XLPE İzoleli Yer altı Güç Kablosu Bağlantısı inşaatı için 17 Ocak 2023 Salı günü teklifleri alacak. İhaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere DI grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor.
EKAP’ta yayınlanan ilandan hareketle benzer işlere ve idarelere göre ayrıştırılmış, yaklaşık maliyetlerine (YM) göre büyükten küçüğe doğru sıralanmış ve sözleşme tasarısı ile idari şartname detayı özetini de kapsayan ihale duyurusu için BKZ. 13 Aralık 2022 Salı tarihli ve 3022 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 30 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/teias-ilana-cikti-1296467/
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motoruna ” 13 Aralık 2022 Salı Taahhüt Haber” yazabilirsiniz.)
13 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ YM’Sİ ED’NİN YARISI ÜSTÜ ANCAK ÜST SINIRI ED’NİN ALTINDA (EDYÜ); YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 375 MİLYON LİRA CİVARINDA OLAN 3 ÖNEMLİ İHALE İLANININ BAŞLIKLARI ŞÖYLE:
– Muş Bld Fen İşl Md / 2022/1367188 — Muş Belediyesi Lale GES Kurulumu inşaatı — Asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere DI grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor. /// İhale 03.01.2023 tarihinde yapılacak.
– Karayolları 4 Bölge Md Ankara / 2022/1342690 — Karayolları 44 (Kırıkkale), 45 (Polatlı), 46 (Eskişehir) ve 47 (Ankara) Şube Şefliği Sınırları Dâhilindeki Muhtelif Yollarda Bitümlü Sathi Kaplama inşaatı — Asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 80 ‘inden az olmamak üzere AV grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor. /// İhale 04.01.2023 tarihinde yapılacak.
– Kocaeli Büyükşehir Park Bahçe Yapım Şb Md / 2022/1343538 — Çayırova Millet Bahçesi inşaatı — Asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere AXVIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor. /// İhale 05.01.2023 tarihinde yapılacak.
13 ARALIK 2022 SALI GÜNÜ YM’Sİ ED’NİN YARISI ÜSTÜ ANCAK ÜST SINIRINI BELİRLEYEMEDİĞİMİZ (EDYÜB); YAKLAŞIK MALİYETİ 140 MİLYON LİRA CİVARINDA OLAN 1 ÖNEMLİ İHALE İLANININ BAŞLIĞI ŞÖYLE:
– TOKİ Toplu Konut İdare Bşk / 2022/1360507 — Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Esentepe Mahallesi 2 Etap 130 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi — Asgari yeterlik kriteri olarak teklif bedelinin yüzde 50 ‘sinden az olmamak üzere BIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor. /// İhale 12.01.2023 tarihinde yapılacak.
Günlük Taahhüt Haber’in her gün yayınladığı “Güne Bakış” İstatistikleri için BKZ ve 3022 sayılı 13.12.2022 Taahhüt Haber – Sayfa 15
KISALTMALAR
ED = Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146.815.969,-TL)
EDÜ = Yaklaşık Maliyeti (YM) Eşik Değer Üstü Ancak Üst Sınırı Belirsiz
EDYÜ = YM’si Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında
EDYÜB: YM’si Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Üst Sınırını Belirleyemediğimiz
YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)
13b1 İLAN: Yapım – inşaat – ihalelerinde Kamu İhale Kanunun 13b1 maddesinde yer alan ve her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 873.705,-TL. altı yapım – inşaat – ihaleleri
EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.
ÖZET
Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 13 Aralık 2022 Salı tarih ve 3022 sayılı nüshasında tahmini yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 4 milyar 400 milyon lira civarında 55 adet ihale ilanı yer aldı. 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Kamu İhale Kurumunun EKAP kapsamında yayınladığı YAPIM ihale duyurularından 13b1 İLAN olanlar dışarıda bırakılarak derlenip, yaklaşık maliyetlerine göre büyükten küçüğe doğru sıralanıp, benzer işlere göre sınıflandırılıp, istenen makine ekipman ve teknik personel listesi ile birlikte özetlenip yıllara sari ödenek durumları da eklenerek 13 Aralık 2022 Salı günü Taahhüt Haber’de yer alan bu 55 ihale ilanının içinde YM’si Eşik Değer Üstü (EDÜ) üst sınırı belirsiz 7 adet ihale duyurusu yer buldu. Yine aynı gün Taahhüt Haber’de YM’si eşik değerin yarısı üstü ancak eşik değerin altında olan (EDYÜ) 3 ihale ilanı daha Taahhüt Haber’de yer aldı. Tahmini YM’leri toplamının 4 milyar lira civarında olduğunu tahmin ettiğimiz bu 11 önemli ihale duyurusunun başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.
Taahhüt Haber’de (TH) 18 Şubat 2025 Salı günü tahmini YM'leri toplamı 4 milyar 365…
Taahhüt Haber’de 18 Şubat 2025 Salı günü ihale bedelleri toplamı 2 milyar 190 milyon lirayı…
Taahhüt Haber’de 18 Şubat 2025 Salı günü YM'leri toplamı 265 milyon lirayı geçen YM'si EDYÜ…
19 Şubat 2025 Çarşamba tarih ve 3573 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti
Taahhüt Haber’de (TH) 17 Şubat 2025 Pazartesi günü tahmini YM'leri toplamı 1 milyar 275…
Taahhüt Haber’de 17 Şubat 2025 Pazartesi günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli SBİS yer almadı.…