Yapım İhaleleri Teklifler

Taahhüt Haber’de 15 Aralık 2023 Cuma günü YM’leri toplamı 355 milyon lirayı geçen YM’si EDYÜ olmak üzere toplam 2 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

Taahhüt Haber’de 15 Aralık 2023 Cuma günü YM’leri toplamı 355 milyon lirayı geçen YM’si EDYÜ olmak üzere toplam 2 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 15 Aralık 2023 Cuma tarih ve 3278 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 687 milyon 480 bin TL olan 10 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  14 Aralık 2023 Perşembe günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 15 Aralık 2023 Cuma tarih ve 3278 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 10 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 2 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 355 milyon lirayı geçen bu 2 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

15 ARALIK 2023 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 355 MİLYON LİRAYI GEÇEN 2 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  14 Aralık 2023 Perşembe günü ihale edilen DSİ 22 BÖLGE ‘nın 2023/1283287 ihale kayıt numaralı (İKN) Gümüşhane-Kelkit İlçe Merkezi Arazileri ile Kaş Beldesi 2. Kısım İkmali Taşkın Koruma İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 184.985.267 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KANİ ALİYAZICIOĞLU teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 8 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. KANİ ALİYAZICIOĞLU firmasının teklifi 119.826.900,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 5.170,00 m Harçlı Kargir Duvar, 1 Adet Menfez ve Korkuluk İmalatları. yapımını kapsıyor. 720 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 15 Aralık 2023 Cuma tarihli ve 3278 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 47 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/dsi-22-bolge-nin-1283287-gumushane-kani-aliyazicioglu/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 15.12.2023 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  14 Aralık 2023 Perşembe günü ihale edilen DSİ 22 BÖLGE ‘nın 2023/1283288 ihale kayıt numaralı (İKN) Gümüşhane-Merkez İlçe Esenyurt (Dağteke) Köyü Yerleşim Yeri ve Bahçeleri 2 Kısım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 174.991.827 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ŞEN-GÖK KELEŞOĞLU İNŞ+ ALTAN KOSER teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 3 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. ŞEN-GÖK KELEŞOĞLU İNŞ+ ALTAN KOSER firmasının teklifi 115.219.120,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 4 Adet Tersip Bendi, 6.349,96 m Harçlı Kargir Duvar, 265,00 m Betonarme U Kanal, 155,00 m Izgaralı Betonarme U Kanal ve 13 Adet Menfez ve Korkuluk İmalatları. yapımını kapsıyor. 720 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Gümüşhane İlinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 15 Aralık 2023 Cuma tarihli ve 3278 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 48 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/dsi-22-bolge-nin-1283288-gumushane-sen-gok-kelesoglu-ins-altan-koser/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 15.12.2023 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 15 Aralık 2023 Cuma tarihli ve 3278 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 45 – 51

KISALTMALAR

ADTA = Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları

EAEAT = Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif (İhaleyi kazanması kuvvetle muhtemel gözüken teklif)

ED = Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.)

EDÜ = Eşik Değer Üstü

EDYÜ = Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

KİK MADDE 19 = Kamu İhale Kanunu Madde 19: Açık İhale Usulü / KİK MDDE 19. – Açık ihale usulü, bütün isteklilerin teklif verebildiği usuldür.

TH = Günlük Taahhüt Haber

YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

TH / 18.12.2023 – 3279 – 16

ÖZET

  Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 15 Aralık 2023 Cuma tarih ve 3278 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 687 milyon 480 bin TL olan 10 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

TE / Yazı İşleri Md

Recent Posts

19 Şubat 2025 Çarşamba tarih ve 3573 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı

19 Şubat 2025 Çarşamba tarih ve 3573 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti

3 gün ago

Taahhüt Haber’de 17 Şubat 2025 Pazartesi günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli SBİS yer almadı.

Taahhüt Haber’de 17 Şubat 2025 Pazartesi günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli SBİS yer almadı.…

4 gün ago