Yapım İhaleleri Teklifler

Taahhüt Haber’de 19 Nisan 2024 Cuma günü YM’leri toplamı 1 milyar 120 milyon lirayı geçen YM’si EDYÜ olmak üzere toplam 4 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

Taahhüt Haber’de 19 Nisan 2024 Cuma günü YM’leri toplamı 1 milyar 120 milyon lirayı geçen YM’si EDYÜ olmak üzere toplam 4 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 19 Nisan 2024 Cuma tarih ve 3364 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 2 milyar 85 milyon 612 bin TL olan 18 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  18 Nisan 2024 Perşembe günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 19 Nisan 2024 Cuma tarih ve 3364 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 18 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 4 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 1 milyar 120 milyon lirayı geçen bu 4 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

19 NİSAN 2024 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 1 MİLYAR 120 MİLYON LİRAYI GEÇEN 4 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  18 Nisan 2024 Perşembe günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2024/376225 ihale kayıt numaralı (İKN) Gümüşhane İli Kürtün İlçesi Cami Yanı Mahallesi 48 Adet Konut ve 2 Adet Dükkan İnşaatı ve Özkürtün Beldesi Çayra Mahallesi 88 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 421.132.670 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda SELER TAAHHÜT YAPI İNŞAAT + ÖZGÜLER YAPI SANAYİ en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. SELER TAAHHÜT YAPI İNŞAAT + ÖZGÜLER YAPI SANAYİ firmasının teklifi 401.980.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 136 Adet Konut, 2 Adet Dükkan İnşaatı ve 1 Adet Ticaret Merkezi (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 500 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Gümüşhane ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 19 Nisan 2024 Cuma tarihli ve 3364 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 49 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-376225-mushane-ili-kurtun-ilcesi-cami-yani-mahallesi-48-adet-konut-ve-2-adet-dukkan-insaati-seler-taahhut-yapi-insaat-ozguler-yapi-sanayi/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 19.04.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  18 Nisan 2024 Perşembe günü ihale edilen DSİ 6 BÖLGE ‘nın 2024/211310 ihale kayıt numaralı (İKN) Hatay Samandağ Çökek Göleti Sulaması Deprem Hasarı Rehabilitasyonu İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 259.015.041 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ADAKALE MADENCİLİK + TEMİM MÜHENDİSLİK teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. ADAKALE MADENCİLİK + TEMİM MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 196.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 1 Adet Gölet Gövdesi Rehabilitasyonu, 1 Adet Regülatör ve İletim Kanalı, 1 Adet Pompa İstasyonu, 348 ha Sahanın Sulama Şebekesi yapımını kapsıyor. 780 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 6 BÖLGE – ADANA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Hatay İli Samandağ İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 19 Nisan 2024 Cuma tarihli ve 3364 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 45 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/dsi-6-bolge-211310-hatay-samandag-cokek-goleti-sulamasi-deprem-hasari-rehabilitasyonu-adakale-madencilik-temim-muhendislik/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 19.04.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  18 Nisan 2024 Perşembe günü ihale edilen KGM 4 BÖLGE ‘nın 2024/330634 ihale kayıt numaralı (İKN) Karayolları 4 Bölge Müdürlüğü Sınırlarındaki Yollarda Performansa Dayalı Termoplastik ve Çift Konpenatlı Boya İle Yatay İşaretleme Yapılması İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 229.357.140 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KİSAN TRAFİK teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. KİSAN TRAFİK firmasının teklifi 216.497.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 655.000,00 m² Termoplastik Yol Çizgi Boyası İle Yatay İşaretleme yapımını kapsıyor. 550 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 4 BÖLGE – ANKARA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü Sınırları İçerisinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 19 Nisan 2024 Cuma tarihli ve 3364 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 47 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kgm-4-bolge-330634-karayollari-4-bolge-mudurlugu-sinirlarindaki-yollarda-performansa-dayali-termoplastik-ve-cift-konpenatli-boya-ile-yatay-isaretleme-kisan-trafik/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 19.04.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  18 Nisan 2024 Perşembe günü ihale edilen KGM 18 BÖLGE ‘nın 2024/314401 ihale kayıt numaralı (İKN) Karayolları 18 Bölge Müdürlüğü 182 ve 184 Şube Şeflikleri Yollarında Rutin Yol Bakım, Yapım ve Onarımı ile Kar ve Buzla Mücadele İşlerinin Yapılması İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 215.247.288 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ALZE İNŞAAT + AKDEMİR NAKLİYE teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 4 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. ALZE İNŞAAT + AKDEMİR NAKLİYE firmasının teklifi 149.750.077,20 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 975 km/Yıl 182. Şube ve 184. Şube Şeflikleri Yollarında Muhtelif Bakım ve Trafik Güvenliği İşleri ile 29880 Saat Kar ve Buz Mücadelesi İçin Kamyon Çalıştırılması, 165 Ay Kar ve Buz Mücadelesi İçin Refüj Mahallinde Kamyon Temini, 22360 Metreküp Hidrolik Sanat Yapılarının Temizliği ve Bakımı, 9780 Ton Her Cins Kaplamalı Yolda El İle Temel Malzemesi veya Bitümlü Sıcak Karışım Kullanılarak Asfalt Yaması Yapılması, 11952 Saat Kar ve buz Mücadelesi İçin Greyder Çalıştırılması yapımını kapsıyor. 1095 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Kars ve Iğdır illerinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 19 Nisan 2024 Cuma tarihli ve 3364 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 47 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kgm-18-bolge-314401-karayollari-18-bolge-mudurlugu-182-ve-184-sube-seflikleri-yollarinda-rutin-yol-bakim-yapim-ve-onarimi-alze-insaat-akdemir-nakliye/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 19.04.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 19 Nisan 2024 Cuma tarihli ve 3364 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 42 – 50

KISALTMALAR

ADTA = Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları

EAEAT = Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif (İhaleyi kazanması kuvvetle muhtemel gözüken teklif)

ED: Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla  146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.) 2024 yılı fiyatlarıyla ise  418 milyon 648 bin lira  (418.648.353,-TL)

EDÜ = Eşik Değer Üstü

EDYÜ = Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

KİK MADDE 19 = Kamu İhale Kanunu Madde 19: Açık İhale Usulü / KİK MDDE 19. – Açık ihale usulü, bütün isteklilerin teklif verebildiği usuldür.

TH = Günlük Taahhüt Haber

YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

TH / 22.04.2024 – 3365 – 13

ÖZET

Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 19 Nisan 2024 Cuma tarih ve 3364 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 2 milyar 85 milyon 612 bin TL olan 18 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

TE / Yazı İşleri Md

Recent Posts

19 Şubat 2025 Çarşamba tarih ve 3573 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı

19 Şubat 2025 Çarşamba tarih ve 3573 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti

3 gün ago

Taahhüt Haber’de 17 Şubat 2025 Pazartesi günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli SBİS yer almadı.

Taahhüt Haber’de 17 Şubat 2025 Pazartesi günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli SBİS yer almadı.…

4 gün ago