Taahhüt Haber’in haftanın beşinci ve son günü yayınlanan 24 Haziran 2021 Cuma tarih ve 2904 sayılı nüshasında ihale bedelleri toplamı 953.493.680,- TL olan 52 (SBİS) sözleşmeye bağlanmış ihale sonucu yayınlandı. 23 Haziran 2022 Perşembe günü EKAP’ın yayınladığı (SBİS) Sözleşmeye Bağlanmış İhale Sonuçlarından 13b1 ilanlar elenip, güncel olanlar seçilerek, benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp ve büyükten küçüğe göre sıralanıp, makine ekipman ve teknik personel listeleri de dahil edilerek özetlenen, ihaleyi kazanan müteahhit firmanın iletişim bilgileri, ticaret sicili özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 24 Haziran 2022 Cuma tarih ve 2904 sayılı Taahhüt Haber’de yer alan bu 52 sonuç içinde yaklaşık maliyeti eşik değer üstü 1 SBİS yer aldı. Öte yandan Taahhüt Haber’de aynı gün YM’si eşik değerin yarısının üstünde olan 1 SBİS daha yer buldu. İhale Bedelleri toplamı 325 milyon lirayı geçen bu 2 SBİS’in başlıklarını haberin devam eden kısmında bulabilirsiniz.
24 HAZİRAN 2022 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YAKLAŞIK MALİYETLERİ EŞİK DEĞER ÜSTÜ OLAN BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ SÖZLEŞMEYE BAĞLANMIŞ İHALE SONUCUNUN BAŞLIĞI ŞÖYLE:
– BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ’nin (İKN. 2022/336597 ) Başakşehir Fenertepe Kapalı Pazar Yeri ihalesini 218.900.000 TL ihale bedeli ile KAMER İNŞAAT TURİZM SAN ve TİC LTD kazandı. İhale duyurusunda yapım işi için 700 gün süre verilen yatırımın 14.05.2024 tarihinde tamamlanması hedefleniyor
Kesinleşmiş sonuç ilanı (İhale Sonuçları) istihbaratını kapsayan haberi, kazanan müteahhit firmanın devam eden işleri, bitirdiği işler dökümü, yetkili isimleri vb. ayrıntılı istihbaratı için BKZ. 24 Haziran 2022 Cuma tarihli ve 2904 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 60 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/basaksehir-belediyesinin-336597-basaksehir-fenertepe-kapali-pazar-yeri-kamer-insaat/
24 HAZİRAN 2022 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YAKLAŞIK MALİYETİ EŞİK DEĞERİN YARISININ ÜSTÜNDE 1 SBİS’İN BAŞLIĞI İSE ŞÖYLE:
– TOKİ Toplu Konut İdare Bşk / Çankırı İli Çerkeş İlçesi 165 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi (4 Dükkanlı) ve 1 Adet Cami İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi – Yatırımı 103.500.000,- TL ihale bedeli ile CAHAN MÜHENDİSLİK AŞhayata geçirecek.
Sözleşmeye bağlanmış ihale sonuçlarının tam listesi için BKZ 24 Haziran 2022 Cuma tarih ve 2904 sayılı Taahhüt Haber Sayfa 51 – 62
KISALTMALAR
SBİS: Sözleşmeye Bağlanmış İhale Sonucu (Kesinleşmiş ihale sonucu)
ED = Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146.815.969,-TL)
EDÜ = Eşik Değer Üstü
YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)
13b1 İLAN: Yapım – inşaat – ihalelerinde Kamu İhale Kanunun 13b1 maddesinde yer alan ve her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 873.705,-TL. altı yapım – inşaat – ihaleleri
EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.
ÖZET
Taahhüt Haber’in haftanın beşinci ve son günü yayınlanan 24 Haziran 2021 Cuma tarih ve 2904 sayılı nüshasında ihale bedelleri toplamı 953.493.680,- TL olan 52 (SBİS) sözleşmeye bağlanmış ihale sonucu yayınlandı. 23 Haziran 2022 Perşembe günü EKAP’ın yayınladığı (SBİS) Sözleşmeye Bağlanmış İhale Sonuçlarından 13b1 ilanlar elenip, güncel olanlar seçilerek, benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp ve büyükten küçüğe göre sıralanıp, makine ekipman ve teknik personel listeleri de dahil edilerek özetlenen, ihaleyi kazanan müteahhit firmanın iletişim bilgileri, ticaret sicili özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe tarih ve 2903 sayılı Taahhüt Haber’de yer alan bu 61 sonuç içinde yaklaşık maliyeti eşik değer üstü 1 SBİS yer aldı. Öte yandan Taahhüt Haber’de aynı gün YM’si eşik değerin yarısının üstünde olan 1 SBİS daha yer buldu. İhale Bedelleri toplamı 325 milyon lirayı geçen bu 2 SBİS’in başlıklarını haberin devam eden kısmında bulabilirsiniz.
Bauma 2025’e 57 ülkeden 3 bin 601 katılımcı ve 200’den fazla ülkeden 600 bin ziyaretçi…
Taahhüt Haber’de (TH) 17 Nisan 2025 Perşembe günü tahmini YM'leri toplamı 1 milyar 800…
Taahhüt Haber’de 17 Nisan 2025 Perşembe günü ihale bedelleri toplamı 365 milyon lirayı geçen YM'si…
Taahhüt Haber’de 17 Nisan 2025 Perşembe günü YM'leri toplamı 5 milyar 735 milyon lirayı geçen…
18 Nisan 2025 Cuma tarih ve 3613 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı 18 Nisan…
Taahhüt Haber’de (TH) 16 Nisan 2025 Çarşamba günü tahmini YM'leri toplamı 3 milyar 575…