Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 3 Şubat 2026 Salı tarih ve 3812 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 4 milyar 650 milyon 747 bin TL olan 14 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.
02 Şubat 2026 Pazartesi günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 03 Şubat 2026 Salı tarih ve 3812 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 14 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 3 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 2 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.
Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 3 milyar 860 milyon lirayı geçen bu 5 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.
3 ŞUBAT 2026 SALI GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 3 MİLYAR 215 MİLYON LİRAYI GEÇEN 3 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:
– 02 Şubat 2026 Pazartesi günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2025/2466690 ihale kayıt numaralı (İKN) İzmir İli, Tire İlçesi TOKİ Mahallesi 486 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 1.639.871.898 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda YILYAPI GAYRİMENKUL İNŞAAT AŞ teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. YILYAPI GAYRİMENKUL İNŞAAT AŞ firmasının teklifi 1.117.720.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İhale konusu iş Tünel Kalıp Sistemi ile 486 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 550 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, İzmir ilinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 31 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 03.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)
– 02 Şubat 2026 Pazartesi günü ihale edilen ADALET BAKANLIĞI ‘nın 2025/2459836 ihale kayıt numaralı (İKN) Alaşehir Adalet Binası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 832.801.970 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda BAYDEMİR MÜHENDİSLİK+AHMET FURKAN YETİM teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 4 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. BAYDEMİR MÜHENDİSLİK+AHMET FURKAN YETİM firmasının teklifi 647.500.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İhale konusu iş Yaklaşık 10.000 m² Arsa Üzerine; Bodrum Kat + Zemin + 4 Normal Kat Olmak Üzere Yaklaşık 14.000 m² Emsale Dahil İnşaat Alanına Sahip 1 Adet Betonarme Karkas Adalet Binası Yaptırılacaktır. yapımını kapsıyor. 550 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Manisa İli Alaşehir İlçesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 31 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 03.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)
– 02 Şubat 2026 Pazartesi günü ihale edilen ADALET BAKANLIĞI ‘nın 2025/2487912 ihale kayıt numaralı (İKN) Bilecik Adalet Binası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 745.716.024 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda SITKI ÖZBAY+URUL ALT YAPI en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. SITKI ÖZBAY+URUL ALT YAPI firmasının teklifi 585.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İhale konusu iş Yaklaşık 16.000 m² Arsa Üzerine; Bodrum Kat + Zemin + 4 Normal Kat Olmak Üzere Yaklaşık 13.000 m² Emsale Dahil İnşaat Alanına Sahip 1 Adet Betonarme Karkas Adalet Binası Yaptırılacaktır. yapımını kapsıyor. 650 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 2 BÖLGE – BURSA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Bilecik İlinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 32 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 03.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)
3 ŞUBAT 2026 SALI GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 645 MİLYON LİRAYI GEÇEN 2 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:
– 02 Şubat 2026 Pazartesi günü ihale edilen KONYA BÜYÜKŞEHİR ‘nın 2025/2465700 ihale kayıt numaralı (İKN) Ardıçlı Bilgehane-Lima Binası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 339.994.492 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda DÜZYAP İNŞAAT TAAH SAN LTD teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. DÜZYAP İNŞAAT TAAH SAN LTD firmasının teklifi 288.742.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İhale konusu iş Yaklaşık 8750 m2 İnşaat Alanına Sahip Bilgehane Binası Yapılması yapımını kapsıyor. 400 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 5 BÖLGE – KAYSERİ ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Konya Selçuklu ilçesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 34 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 03.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)
– 02 Şubat 2026 Pazartesi günü ihale edilen İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR ‘nın 2025/2356563 ihale kayıt numaralı (İKN) 2026 Yılı Avrupa Yakası Okul Binalarının Bakım-Onarım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 306.438.134 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda SİRKECİLER İNŞAAT+ATLAS ÇÖZÜM teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 7 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. SİRKECİLER İNŞAAT+ATLAS ÇÖZÜM firmasının teklifi 206.756.950,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İhale konusu iş 647 Kalem; Bakım, Onarım ve Tadilat İşleri. yapımını kapsıyor. 300 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, İstanbul ilinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 34 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 03.02.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)
İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 03 Şubat 2026 Salı tarihli ve 3812 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 29-36
—
KISALTMALAR
ED: Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.) 2024 yılı fiyatlarıyla 418 milyon 648 bin lira (418.648.353,-TL) ve 2025 yılı fiyatlarıyla ise 538 milyon 46 bin lira (538.46.863,-TL)
EDÜ: Eşik Değer Üstü
EDYÜ: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında
EDYÜB: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Üst Sınırın Belirlemediğimiz
EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.
İKN: İhale Kayıt Numarası
TH: Taahhüt Haber
YM: Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)
13b1 İLAN: Yapım – inşaat – ihalelerinde Kamu İhale Kanunun 13b1 maddesinde yer alan ve her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 873.705,-TL. altı / 2023 yılı fiyatlarıyla ise 1 milyon 727 bin TL altı ve 2024 yılı fiyatlarıyla 2 milyon 491 bin TL. altı e 2025 yılı fiyatlarıyla ise 3 milyon 201 bin TL altı olan ihaleler
ÖZET
Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 3 Şubat 2026 Salı tarih ve 3812 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 4 milyar 650 milyon 747 bin TL olan 14 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.
Taahhüt Haber’de (TH) 28 Nisan 2026 Salı günü tahmini YM'leri toplamı 11 milyar 20…
Taahhüt Haber’de 28 Nisan 2026 Salı günü ihale bedelleri toplamı 9 milyar 790 milyon lirayı…
Taahhüt Haber’de 28 Nisan 2026 Salı günü YM'leri toplamı 72 milyar 150 milyon lirayı geçen…
29 Nisan 2026 Çarşamba tarih ve 3871 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı 29 Nisan…
Taahhüt Haber’de (TH) 27 Nisan 2026 Pazartesi günü tahmini YM'leri toplamı 3 milyar 590…
Taahhüt Haber’de 27 Nisan 2026 Pazartesi günü ihale bedelleri toplamı 7 milyar 870 milyon lirayı…