Yapım İhaleleri Teklifler

Taahhüt Haber’de 4 Haziran 2026 Perşembe günü YM’leri toplamı 7 milyar 585 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 4 ve EDYÜ 1 adet olmak üzere toplam 5 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

Taahhüt Haber’de 4 Haziran 2026 Perşembe günü YM’leri toplamı 7 milyar 585 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 4 ve EDYÜ 1 adet olmak üzere toplam 5 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in haftanın dördüncü günü yayınlanan 4 Haziran 2026 Perşembe tarih ve 3892 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 9 milyar 557 milyon 653 bin TL olan 25 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 04 Haziran 2026 Perşembe tarih ve 3892 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 25 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 4 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 1 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 7 milyar 585 milyon lirayı geçen bu 5 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

4 HAZİRAN 2026 PERŞEMBE GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 7 MİLYAR 225 MİLYON LİRAYI GEÇEN 4 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2026/744837 ihale kayıt numaralı (İKN) Ordu İli Altınordu İlçesi Öceli Mahallesi 1196 Adet Konut, 2 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 2 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 2 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 4.562.959.427 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ENAM İNŞAAT+GÜRAS MÜHENDİSLİK teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 6 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. ENAM İNŞAAT+GÜRAS MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 3.061.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Tünel Kalıp Sistemiyle 1196 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 2 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 2 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 2 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 650 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 4 BÖLGE – ANKARA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Ordu ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 65 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 04.06.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü ihale edilen KGM ‘nın 2026/700574 ihale kayıt numaralı (İKN) Karayolları 4. (Ankara), 7. (Samsun) ve 10. (Trabzon) Bölge Müdürlükleri Sorumluluk Ağındaki Muhtelif Kesimlere Fiber Optik Kablo Haberleşme Altyapısı Tesis Edilmesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 1.551.207.371 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda GİRİŞİM TELEKOM+SYA İNŞAAT+NEBİOĞLU PREFABRİK en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. GİRİŞİM TELEKOM+SYA İNŞAAT+NEBİOĞLU PREFABRİK firmasının teklifi 1.116.496.227,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Yaklaşık Maliyet Hesap Cetvelinde Nev’i ve Miktarları Belirtilen 1143 km Fiber Optik Kablo Haberleşme Altyapısı Tesis Edilmesi İşidir. yapımını kapsıyor. 900 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 4 BÖLGE – ANKARA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Ankara, Samsun, Trabzon illerinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 70 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 04.06.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü ihale edilen İSKİ ‘nın 2026/686031 ihale kayıt numaralı (İKN) 2026 Yılı Abone İşleri 2, Bölge Daire Başkanlığı Müteferrik Asfalt Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 757.384.463 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda İNKOSA İNŞAAT+MAF ALTYAPI teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 6 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. İNKOSA İNŞAAT+MAF ALTYAPI firmasının teklifi 590.525.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 52.000 Ton Finişer ile Asfalt Serilmesi 73.000 Ton Robot ile Asfalt Serilmesi yapımını kapsıyor. 730 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, İstanbul İlinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 59 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 04.06.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü ihale edilen ASAT ‘nın 2026/794148 ihale kayıt numaralı (İKN) Antalya İli Manavgat İlçesi Kanalizasyon Hatlarının Tamiratının, İmalatının ve Görüntülenmesinin Yapılması İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 355.333.957 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ALTEK MÜHENDİSLİK+MEMİŞOĞLU İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ALTEK MÜHENDİSLİK+MEMİŞOĞLU İNŞAAT firmasının teklifi 188.888.888,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Manavgat İlçesi Muhtelif Mahallelerinde 1.250 Adet Baca Yükseltme, 2.500 Adet Tıkanıklık/Arıza Tamiratı, 50.000,00 Metre Hat Temizliği, 82.900,00 Metre Hat Görüntülemesi, 32.900,00 Metre Hat İmalatı İşlerini Kapsar. yapımını kapsıyor. 500 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Antalya İli Manavgat İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 58 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 04.06.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

4 HAZİRAN 2026 PERŞEMBE GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 360 MİLYON LİRAYI GEÇEN 1 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  03 Haziran 2026 Çarşamba günü ihale edilen İLLER BANKASI ‘nın 2026/752743 ihale kayıt numaralı (İKN) İller Bankası AŞ Erciş (Van) Şebeke Bağlantılı 7,5 MWe Kurulu Gücünde Güneş Enerjisi Santrali Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 364.928.663 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ALFA SOLAR ENERJİ+HALİL SÖYLER teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. ALFA SOLAR ENERJİ+HALİL SÖYLER firmasının teklifi 259.600.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 7,5 MWe Kurulu Gücünde Güneş Enerjisi Santrali, 179 m2 İnşaat Alanına Sahip 1 Adet Müştemilat Binası ve Çevre Düzenlemesi ile Himaye Çiti İşlerinin Yapılması yapımını kapsıyor. 135 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 8 BÖLGE – DİYARBAKIR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Van Erciş ilçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 68 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 04.06.2026 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 04 Haziran 2026 Perşembe tarihli ve 3892 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 58-70

KISALTMALAR

ED: Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla  146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.) 2024 yılı fiyatlarıyla  418 milyon 648 bin lira  (418.648.353,-TL) ve 2025 yılı fiyatlarıyla ise  538  milyon 46  bin lira (538.46.863,-TL)

EDÜ: Eşik Değer Üstü

EDYÜ: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EDYÜB: Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Üst Sınırın Belirlemediğimiz

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

İKN: İhale Kayıt Numarası

TH: Taahhüt Haber

YM: Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)13b1 İLAN: Yapım – inşaat – ihalelerinde Kamu İhale Kanunun 13b1 maddesinde yer alan ve her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 873.705,-TL. altı / 2023 yılı fiyatlarıyla ise 1 milyon 727  bin TL altı ve 2024 yılı fiyatlarıyla  2 milyon 491 bin TL. altı e 2025 yılı fiyatlarıyla ise 3 milyon 201 bin  TL altı olan ihaleler

TH / 5.6.2026 – 3893 – 19

ÖZET

Taahhüt Haber’in haftanın dördüncü günü yayınlanan 4 Haziran 2026 Perşembe tarih ve 3892 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 9 milyar 557 milyon 653 bin TL olan 25 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

TE / Yazı İşleri Md

Recent Posts

5 Haziran 2026 Cuma tarih ve 3893 sayılı Taahhüt Haber aboneleri için yayınlandı

5 Haziran 2026 Cuma tarih ve 3893 sayılı Taahhüt Haber / Günün Özeti

3 saat ago

Taahhüt Haber’de (TH) 3 Haziran 2026 Çarşamba günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli ihale ilanı yer almadı.

  Taahhüt Haber’de (TH) 3 Haziran 2026 Çarşamba günü hiçbir EDÜ veya EDYÜ önemli ihale…

21 saat ago