- Version
- Download 0
- Dosya Boyutu 462.88 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi4 Şubat 2023
- Son Güncellenme 4 Şubat 2023
DSİ 9 BÖLGE 'nın 2022/1495072- Bingöl-Merkez Çapakçur Çayı İkmali 2 Kısım inşaatı ihalesinde RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK ınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. .İhalede sorgulanması muhtemel tek teklif var.
DSİ 9 BÖLGE 'nın (İKN. 2022/1495072 ) Bingöl-Merkez Çapakçur Çayı İkmali 2 Kısım inşaatı ihalesinde RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK ınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. .İhalede sorgulanması muhtemel tek teklif var.
1 Şubat 2023 Çarşamba günü ihale edilen DSİ 9 BÖLGE 'nın 2022/1495072 ihale kayıt numaralı (İKN) Bingöl-Merkez Çapakçur Çayı İkmali 2 Kısım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 150.889.010 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK ınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. İhalede sorgulanması muhtemel tek teklif var. RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 122.816.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İlk oturum sonunda sınır değer 115.708.291 TL olarak hesaplandı
30 Aralık 2022 Cuma günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 146.815.969,-TL üstü üst sınır belirsiz aralığında yer alıyordu. İlk oturumda yaklaşık maliyetin 150.889.010 TL olarak açıklandığı ve 10 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri (SD) 115.708.291 TL olarak hesaplandı. Ramazan Acar Arcon Proje İnşaat ve Mühendislik + Teknik Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İş Ortaklığı yaklaşık maliyete göre -18,61 indirim ve 122.816.000,00 TL ınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. .İhalede sorgulanması muhtemel tek teklif KIBON KADİR İNŞAAT TELEKOM LTD’ten 111.850.000,00 TL ile geldi. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmanın açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. Ancak; (EAEAT) Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecek.
Yatırım kapsamında Çapakçur Çayı’nın Eksik Kalan Beton Kaplamalı Seddeler İle Islahı, Üst Havzasında İse 11 Adet Islah Sekisi inşaatı işi yapılacak
İhale konusu iş Çapakçur Çayı’nın Eksik Kalan Beton Kaplamalı Seddeler İle Islahı, Üst Havzasında İse 11 Adet Islah Sekisi Yapılması İşidir. yapımını kapsıyor. 730 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre (TH) Taahhüt Haber 8 Bölge DİYARBAKIR sınırları içinde yer alan, Bingöl İlinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 2 Şubat 2023 Perşembe tarihli ve 3059 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 24
ÖZET
1 Şubat 2023 Çarşamba günü ihale edilen DSİ 9 BÖLGE ‘nın 2022/1495072 ihale kayıt numaralı (İKN) Bingöl-Merkez Çapakçur Çayı İkmali 2 Kısım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 150.889.010 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK ınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. İhalede sorgulanması muhtemel tek teklif var. RAMAZAN ACAR + TEKNİK MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 122.816.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. / İlk oturum sonunda sınır değer 115.708.291 TL olarak hesaplandı