• Version
  • Download 0
  • Dosya Boyutu 473.12 KB
  • Dosya Sayısı1
  • Arşiv Tarihi9 Şubat 2023
  • Son Güncellenme 9 Şubat 2023

TOKİ 'nın (İKN. 2022/1520882 ) Kırklareli Pınarhisar Camiikebir 204 Konut 1 Ortaokul 1 Camii ve 24 Dükkan inşaatı ihalesinde KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ tek teklif sahibi olarak tabiadıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

TOKİ 'nın (İKN. 2022/1520882 ) Kırklareli Pınarhisar Camiikebir 204 Konut 1 Ortaokul 1 Camii ve 24 Dükkan inşaatı ihalesinde KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ tek teklif sahibi olarak tabiadıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

3 Şubat 2023 Cuma günü ihale edilen TOKİ 'nın 2022/1520882 ihale kayıt numaralı (İKN) Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Adet Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 248.164.430 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ tek teklif sahibi olarak tabiadıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ firmasının teklifi 276.599.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

İlk oturum sonunda sınır değer 205.402.665 TL olarak hesaplandı

5 Ocak 2023 Perşembe günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 290,294,533,-TL üstü üst sınır belirsiz aralığında yer alıyordu. İlk oturumda yaklaşık maliyetin 248.164.430 TL olarak açıklandığı ve  1 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri (SD) 205.402.665 TL olarak hesaplandı. Kaş Enerji İnşaat Anonim Şirketi + Atko Enerji Uluslararası İnşaat Yatırım San Tic Ltd Şti (Önceki Unvan; Mansard Yapı İnşaat Teknoloji San ve Tic Ltd Şti) Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre 11,46 indirim ve 276.599.000,00 TL tek teklif sahibi olarak tabiadıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. İşin adı geçen firmaya ihale edilmesi kuvvetle muhtemel gözüküyor.

Yatırım kapsamında Tünel Kalıp Sistemiyle 204 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet Cami ve 8 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapılacak

İhale konusu iş Tünel Kalıp Sistemiyle 204 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet Cami ve 8 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapımını kapsıyor. 500 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre (TH) Taahhüt Haber 1 Bölge İSTANBUL sınırları içinde yer alan, Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesinde. inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 6 Şubat 2023 Pazartesi tarihli ve 3061 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 50

ÖZET

3 Şubat 2023 Cuma günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2022/1520882 ihale kayıt numaralı (İKN) Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi Camikebir Mahallesi 204 Adet Konut, 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul, 1 Adet Cami ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 248.164.430 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ tek teklif sahibi olarak tabiadıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KAŞ ENERJİ İNŞAAT + ATKO ENERJİ firmasının teklifi 276.599.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. / İlk oturum sonunda sınır değer 205.402.665 TL olarak hesaplandı