- Version
- Download 0
- Dosya Boyutu 460.22 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi22 Mart 2023
- Son Güncellenme 22 Mart 2023
TOKİ 'nın (İKN. 2023/111677 ) Niğde Bor İftiyan 180 Konut inşaatı ihalesinde ÇETİNTÜRK İNŞAAT tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
TOKİ 'nın (İKN. 2023/111677 ) Niğde Bor İftiyan 180 Konut inşaatı ihalesinde ÇETİNTÜRK İNŞAAT tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
27 Şubat 2023 Pazartesi günü ihale edilmesi gerekirken ertelenerek 17 Mart 2023 Cuma günü düzenlenen TOKİ 'nın 2023/111677 ihale kayıt numaralı (İKN) Niğde İli Bor İlçesi İftiyan Mahallesi 180 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 275.388.268 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ÇETİNTÜRK TURİZM İNŞAAT tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. İşin adı geçen firmaya ihale edilmesi kuvvetle muhtemel gözüküyor. ÇETİNTÜRK TURİZM İNŞAAT firmasının teklifi 258.852.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İlk oturum sonunda sınır değer 216.444.331 TL olarak hesaplandı
3 Şubat 2023 Cuma günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 136.734,452 ,-TL ile 290.284.533,-TL arası aralığında yer alıyordu. İlk oturumda yaklaşık maliyetin 275.388.268 TL olarak açıklandığı 1 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri (SD) 216.444.331 TL olarak hesaplandı. Çetintürk Turizm İnşaat Akaryakıt Otomotiv Gıda Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi yaklaşık maliyete -6,00 indirim ve 258.852.000,00 TL tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. İşin adı geçen firmaya ihale edilmesi kuvvetle muhtemel gözüküyor.
Yatırım kapsamında Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 180 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapılacak
İhale konusu iş Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 180 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 450 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına (TH) Taahhüt Haber 5 Bölge KAYSERİ sınırları içinde yer alan, Niğde İli Bor İlçesi İftiyan Mahallesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 20 Mart 2023 Pazartesi tarihli ve 3091 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 49
ÖZET
27 Şubat 2023 Pazartesi günü ihale edilmesi gerekirken ertelenerek 17 Mart 2023 Cuma günü düzenlenen TOKİ ‘nın 2023/111677 ihale kayıt numaralı (İKN) Niğde İli Bor İlçesi İftiyan Mahallesi 180 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 275.388.268 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ÇETİNTÜRK TURİZM İNŞAAT tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. İşin adı geçen firmaya ihale edilmesi kuvvetle muhtemel gözüküyor. ÇETİNTÜRK TURİZM İNŞAAT firmasının teklifi 258.852.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. / İlk oturum sonunda sınır değer 216.444.331 TL olarak hesaplandı