• Version
  • Download 0
  • Dosya Boyutu 481.25 KB
  • Dosya Sayısı1
  • Arşiv Tarihi11 Eylül 2023
  • Son Güncellenme 11 Eylül 2023

TOKİ 'nın 2023/794344- Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 3 Etap 393 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde KAİZEN ORMAN + ÖZBEKYAPI İNŞAAT 860.562.000,00 TL olan teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

TOKİ 'nın (İKN. 2023/794344 ) Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 3 Etap 393 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde KAİZEN ORMAN + ÖZBEKYAPI İNŞAAT 860.562.000,00 TL olan teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

07 Eylül 2023 Perşembe günü ihale edilen TOKİ 'nın 2023/794344 ihale kayıt numaralı (İKN) Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 3 Etap 393 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 856.827.927 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KAİZEN ORMAN ÜRN.İNŞ+ ÖZBEKYAPI İNŞ.GIDA TEM. ÖZ. SAĞLIK teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KAİZEN ORMAN ÜRN.İNŞ+ ÖZBEKYAPI İNŞ.GIDA TEM. ÖZ. SAĞLIK firmasının teklifi 860.562.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

İlk oturum sonunda sınır değer 686.563.906 TL olarak hesaplandı

08 Ağustos 2023 Salı günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 290.284.533,-TL üstü üst sınır belirsiz  aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin 856.827.927 TL olarak açıklandığı ve 1 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 686.563.906 TL olarak hesaplandı. Kaizen Orman Ürünleri İnşaat Demir Çelik AŞ ((Eski Unvan; Ali Köybaşı Köybaşı Mimarlık) +Özbek Yapı İnşaat Gıda Temizlik Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre yüzde 0,44% zam ve 860.562.000,00 TL olan teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

Yatırım kapsamında Tünel Kalıp Sistemiyle 393 Adet Konut ve Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapılacak

İhale konusu iş Tünel Kalıp Sistemiyle 393 Adet Konut ve Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 400 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE - İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Denizli ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 08 Eylül 2023 Cuma tarihli ve 3208 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 58

ÖZET

07 Eylül 2023 Perşembe günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2023/794344 ihale kayıt numaralı (İKN) Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Kocadere Mahallesi 3 Etap 393 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 856.827.927 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KAİZEN ORMAN ÜRN.İNŞ+ ÖZBEKYAPI İNŞ.GIDA TEM. ÖZ. SAĞLIK teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KAİZEN ORMAN ÜRN.İNŞ+ ÖZBEKYAPI İNŞ.GIDA TEM. ÖZ. SAĞLIK firmasının teklifi 860.562.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. / İlk oturum sonunda sınır değer 686.563.906 TL olarak hesaplandı