- Version
- Download 0
- Dosya Boyutu 4.00 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi27 Eylül 2023
- Son Güncellenme 31 Ocak 2025
Binyapı İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Binyapı İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
BİNYAPI İNŞAAT ve NAKLİYAT SAN TİC LTD
bilgi@binyapiinsaat.com.tr
http://www.binyapiinsaat.com.tr/
ÖZET
BİNYAPI İNŞAAT ve NAKLİYAT SAN TİC LTD
- İSKİ 'nın 2023/875168- Avrupa Bölgesi Müteferrik İçmesuyu İnşatı (1) ihalesinde BİNYAPI İNŞAAT 203.560.567,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 3 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
- İSKİ 'nin 2023/875168- Avrupa Bölgesi Müteferrik İçmesuyu İnşatı (1) ihalesini 203.560.568 TL ihale bedeli ile BİNYAPI İNŞAAT kazandı
- İSKİ 'nın 2024/181748 2024 Yılı Abone İşleri 2, Bölge Daire Başkanlığı Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri İlçeleri İçmesuyu ve Atıksu Hatlarında Yapım, Bakım ve Onarım İnşaatı ihalesinde SAİTOĞULLARI İNŞAAT + BİNYAPI İNŞAAT 679.930.165,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
- ASKİ 'nın 2024/393026 Altındağ Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü Sorumluluk Sahalarında İçmesuyu ve Kanalizasyon Hatları Arıza Onarımı, Yenileme ve Yeni İmalat Yapım İnşaatı ihalesinde BİNYAPI İNŞAAT + ARSEM İNŞAAT 515.300.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 3 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
- ASKİ 'nin 2024/393026 Altındağ Su ve Kanalizasyon İşletme Müdürlüğü Sorumluluk Sahalarında İçmesuyu ve Kanalizasyon Hatları Arıza Onarımı, Yenileme ve Yeni İmalat Yapım İnşaatı ihalesini 515.300.000 TL ihale bedeli ile BİNYAPI İNŞAAT+ARSEM İNŞAAT kazandı
- TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR 'nın 2024/1431657 Tekirdağ İli Genelinde Yağmursuyu Şebekeleri Yapım İnşaatı ihalesinde BİNYAPI İNŞAAT + YAKUT YAPI 235.197.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.