- Version
- Download 0
- Dosya Boyutu 483.19 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi17 Mayıs 2024
- Son Güncellenme 17 Mayıs 2024
ANKARA BÜYÜKŞEHİR 'nın 2024/493083 Harikalar Diyarı Parkında Bulunan Havuzlarda Membran ve Filtrasyon Sistemi Yapım İnşaatı ihalesinde HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT 157.319.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
ANKARA BÜYÜKŞEHİR 'nın (İKN. 2024/493083 ) Harikalar Diyarı Parkında Bulunan Havuzlarda Membran ve Filtrasyon Sistemi Yapım İnşaatı ihalesinde HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT 157.319.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
15 Mayıs 2024 Çarşamba günü ihale edilen ANKARA BÜYÜKŞEHİR 'nın 2024/493083 ihale kayıt numaralı (İKN) Harikalar Diyarı Parkında Bulunan Havuzlarda Membran ve Filtrasyon Sistemi Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 231.389.724 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT firmasının teklifi 157.319.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İlk oturum sonunda sınır değer 153.801.942 TL olarak hesaplandı
24 Nisan 2024 Çarşamba günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 197.198.426 ,-TL ile 418.648.353,-TL arası aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin 231.389.724 TL olarak açıklandığı ve 15 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 153.801.942 TL olarak hesaplandı. HCA İnşaat Anonim Şirketi + Serfen İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Eski Ticaret Ünvanı: Bitlis Enerji Üretim İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi) Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre yüzde -32,01% indirim ve 157.319.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var.
İhalede sorgulanması muhtemel 2 teklif sorgulama sırasına göre şöyle sıralandı
(N) : 1,2 / (SV) Sorgulama Var (SD Altından Açıklama İstenecek) koşulu ile ilana çıkılan ihalede sınır değerin altında kalan teklif sahiplerinden aşırı düşük teklif açıklamaları (ADTA) istenmesi bekleniyor. Buna göre ilk oturum sonunda şekillenen listeye göre ADTA istenecek (sorgulanacak) teklifler sorgulama sırasıyla şöyle oldu:
- ÖREN İNŞAAT EMLAK GIDA LTD / Teklifi: 128.597.125,00 TL
- ERMİT MÜHENDİSLİK+ONH İNŞAAT / Teklifi: 147.853.000,00 TL
İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.
Yatırım kapsamında Yaklaşık 105.000 m² Havuzun Membran ve Filtrasyon Sistemi Yenilenmesi yapılacak
İhale konusu iş Yaklaşık 105.000 m² Havuzun Membran ve Filtrasyon Sistemi Yenilenmesi yapımını kapsıyor. 45 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 4 BÖLGE - ANKARA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Ankara ili Sincan ilçesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 16 Mayıs 2024 Perşembe tarihli ve 3381 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 43 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
ÖZET
15 Mayıs 2024 Çarşamba günü ihale edilen ANKARA BÜYÜKŞEHİR ‘nın 2024/493083 ihale kayıt numaralı (İKN) Harikalar Diyarı Parkında Bulunan Havuzlarda Membran ve Filtrasyon Sistemi Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 231.389.724 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. HCA İNŞAAT + SERFEN İNŞAAT firmasının teklifi 157.319.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. İlk oturum sonunda sınır değer 153.801.942 TL olarak hesaplandı.