• Version
  • Download 0
  • Dosya Boyutu 519.64 KB
  • Dosya Sayısı1
  • Arşiv Tarihi14 Haziran 2024
  • Son Güncellenme 14 Haziran 2024

DSİ 12 BÖLGE 'nın 2024/578259 Kayseri-Pınarbaşı Altıkesek Sulaması Yenileme Drenaj Kanalları ve Ana Kanal Islahı yapım inşaatı ihalesinde ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT 161.449.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

DSİ 12 BÖLGE 'nın (İKN. 2024/578259 ) Kayseri-Pınarbaşı Altıkesek Sulaması Yenileme Drenaj Kanalları ve Ana Kanal Islahı yapım inşaatı ihalesinde ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT 161.449.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

31 Mayıs 2024 Cuma günü ihale edilen DSİ 12 BÖLGE 'nın 2024/578259 ihale kayıt numaralı (İKN) Kayseri-Pınarbaşı Altıkesek Sulaması Yenileme Drenaj Kanalları ve Ana Kanal Islahı yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 199.999.937 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT firmasının teklifi 161.449.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

İlk oturum sonunda sınır değer 157.929.805 TL olarak hesaplandı

09 Mayıs 2024 Perşembe günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 197.198.426 ,-TL ile 418.648.353,-TL arası  aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin 199.999.937 TL olarak açıklandığı ve 11 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 157.929.805 TL olarak hesaplandı. Gaybet İnşaat Mimarlık Taahhüt San ve Tic Ltd Şti + Özşa Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (Eski Ünvanı; Özşa İnşaat Hafriyat Nakliye Tarım San Tic Ltd Şti Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre yüzde -19,28% indirim ve 161.449.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. Öte yandan (EAEAT) Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecek.

Yatırım kapsamında Zamantı Nehri Üzerinde Yer Alan 1220 ha Sahanın Basınçlı Borulu Olarak Sulanması İçin S1 Ana Kanalında 10.785 m Açık Kanalın Dik Duvarlı Üstü Kapalı Olarak İnşaa Edilmesi ve Şebeke Hattında Yer Alan Eksik İmalatların Yapılması. yapılacak

İhale konusu iş Zamantı Nehri Üzerinde Yer Alan 1220 ha Sahanın Basınçlı Borulu Olarak Sulanması İçin S1 Ana Kanalında 10.785 m Açık Kanalın Dik Duvarlı Üstü Kapalı Olarak İnşaa Edilmesi ve Şebeke Hattında Yer Alan Eksik İmalatların Yapılması. yapımını kapsıyor. 450 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 5 BÖLGE - KAYSERİ ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Kayseri Pınarbaşı İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 13 Haziran 2024 Perşembe tarihli ve 3401 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 53 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

ÖZET

31 Mayıs 2024 Cuma günü ihale edilen DSİ 12 BÖLGE ‘nın 2024/578259 ihale kayıt numaralı (İKN) Kayseri-Pınarbaşı Altıkesek Sulaması Yenileme Drenaj Kanalları ve Ana Kanal Islahı yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 199.999.937 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ÖZŞA YAPI + GAYBET İNŞAAT firmasının teklifi 161.449.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. İlk oturum sonunda sınır değer 157.929.805 TL olarak hesaplandı.