• Version
  • Download 1
  • Dosya Boyutu 502.37 KB
  • Dosya Sayısı1
  • Arşiv Tarihi20 Ağustos 2024
  • Son Güncellenme 20 Ağustos 2024

DSİ 22 BÖLGE 'nın 2024/853161 Giresun-Eynesil Sis Dağı Sel Kapanı İkmali Yapım İnşaatı ihalesinde GÖKALP PROJE 316.973.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.

DSİ 22 BÖLGE 'nın (İKN. 2024/853161 ) Giresun-Eynesil Sis Dağı Sel Kapanı İkmali Yapım İnşaatı ihalesinde GÖKALP PROJE 316.973.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor.

06 Ağustos 2024 Salı günü ihale edilen DSİ 22 BÖLGE 'nın 2024/853161 ihale kayıt numaralı (İKN) Giresun-Eynesil Sis Dağı Sel Kapanı İkmali Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 375.973.374 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda GÖKALP PROJE teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. GÖKALP PROJE firmasının teklifi 316.973.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

İlk oturum sonunda sınır değer 283.042.344 TL olarak hesaplandı

10 Temmuz 2024 Çarşamba günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 197.198.426 ,-TL ile 418.648.353,-TL arası  aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin 375.973.374 TL olarak açıklandığı ve 5 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 283.042.344 TL olarak hesaplandı. Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi yaklaşık maliyete göre yüzde -15,69% indirim ve 316.973.000,00 TL olan teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var.

İhalede sorgulanması muhtemel 2 teklif sorgulama sırasına göre şöyle sıralandı

(N) : 1 / (SV) Sorgulama Var (SD Altından Açıklama İstenecek) koşulu ile ilana çıkılan ihalede sınır değerin altında kalan teklif sahiplerinden aşırı düşük teklif açıklamaları (ADTA) istenmesi bekleniyor. Buna göre ilk oturum sonunda şekillenen listeye göre ADTA istenecek (sorgulanacak) teklifler sorgulama sırasıyla şöyle oldu:

- MAKROTEL İLETİŞİM+MYK YOL / Teklifi: 226.484.504,20 TL

- AK GÜN ENERJİ İNŞAAT LTD / Teklifi: 257.509.350,00 TL

İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. Öte yandan (EAEAT) Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecek.

Yatırım kapsamında Talvegden Yüksekliği 26,00 m, Temelden Yüksekliği 28,00 m, Kret Uzunluğu 160,00 m, Beton Gövde Tipinde Sel Kapanı İnşaatı. yapılacak

İhale konusu iş Talvegden Yüksekliği 26,00 m, Temelden Yüksekliği 28,00 m, Kret Uzunluğu 160,00 m, Beton Gövde Tipinde Sel Kapanı İnşaatı. yapımını kapsıyor. 1000 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE - ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Giresun İli, Eynesil İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 19 Ağustos 2024 Pazartesi tarihli ve 3444 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 43 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

ÖZET

06 Ağustos 2024 Salı günü ihale edilen DSİ 22 BÖLGE ‘nın 2024/853161 ihale kayıt numaralı (İKN) Giresun-Eynesil Sis Dağı Sel Kapanı İkmali Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 375.973.374 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda GÖKALP PROJE teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. GÖKALP PROJE firmasının teklifi 316.973.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. İlk oturum sonunda sınır değer 283.042.344 TL olarak hesaplandı.