- Version
- Download 1
- Dosya Boyutu 477.68 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi29 Ekim 2024
- Son Güncellenme 29 Ekim 2024
DSİ 'nın 2024/341165 Ağrı Patnos İçmesuyu Arıtma Tesisi İkmali 2.Kısım yapım inşaatı ihalesinde ERGEZEN YAPI 259.893.860,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
DSİ 'nın (İKN. 2024/341165 ) Ağrı Patnos İçmesuyu Arıtma Tesisi İkmali 2.Kısım yapım inşaatı ihalesinde ERGEZEN YAPI 259.893.860,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
21 Ekim 2024 Pazartesi günü ihale edilen DSİ 'nın 2024/341165 ihale kayıt numaralı (İKN) Ağrı Patnos İçmesuyu Arıtma Tesisi İkmali 2.Kısım yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 248.129.909 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ERGEZEN YAPI en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ERGEZEN YAPI firmasının teklifi 259.893.860,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İlk oturum sonunda sınır değer 201.929.324 TL olarak hesaplandı
26 Eylül 2024 Perşembe günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 197.198.426 ,-TL ile 418.648.353,-TL arası aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin 248.129.909 TL olarak açıklandığı ve 7 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 201.929.324 TL olarak hesaplandı. Ergezen Yapı Ticaret Limited Şirketi (Eski Unvan; Erg Altyapı İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi) yaklaşık maliyete göre yüzde 4,74% zam ve 259.893.860,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. Öte yandan (EAEAT) Ekonomik açıdan en avantajlı teklif fiyatla birlikte fiyat dışındaki unsurlar da dikkate alınarak belirlenecek.
Yatırım kapsamında İşin amacı, Patnos Barajından hamsuyun alınması için yüzer terfi istasyonu, hamsuyu içmesuyu arıtma tesisine iletecek isale hattı ile “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre arıtacak 40.000 m³/gün kapasiteli İçmesuyu arıtma tesisi, arıtılan suyun mevcut içmesuyu iletim hattına bağlantısını sağlayacak isale hattının inşa edilmesi, inşa edilen tüm tesislerin ekipman temin ve montajı, personel eğitimi ve tesisin işletmeye alınmasıdır. yapılacak
İhale konusu iş İşin amacı, Patnos Barajından hamsuyun alınması için yüzer terfi istasyonu, hamsuyu içmesuyu arıtma tesisine iletecek isale hattı ile “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre arıtacak 40.000 m³/gün kapasiteli İçmesuyu arıtma tesisi, arıtılan suyun mevcut içmesuyu iletim hattına bağlantısını sağlayacak isale hattının inşa edilmesi, inşa edilen tüm tesislerin ekipman temin ve montajı, personel eğitimi ve tesisin işletmeye alınmasıdır. yapımını kapsıyor. 450 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE - ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Ağrı ili Patnos ilçesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 22 Ekim 2024 Salı tarihli ve 3489 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 40 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com
ÖZET
21 Ekim 2024 Pazartesi günü ihale edilen DSİ ‘nın 2024/341165 ihale kayıt numaralı (İKN) Ağrı Patnos İçmesuyu Arıtma Tesisi İkmali 2.Kısım yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 248.129.909 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ERGEZEN YAPI en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ERGEZEN YAPI firmasının teklifi 259.893.860,00 TL olarak kayıtlara geçti. İlk oturum sonunda sınır değer 201.929.324 TL olarak hesaplandı.