• Version
  • Download 1
  • Dosya Boyutu 451.85 KB
  • Dosya Sayısı1
  • Arşiv Tarihi17 Ekim 2024
  • Son Güncellenme 17 Ekim 2024

TOKİ 'nın 2024/1196000 Konya İli, Yunak İlçesi, Esentepe Mahallesi 3. Etap 216 Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT 438.000.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

TOKİ 'nın (İKN. 2024/1196000 ) Konya İli, Yunak İlçesi, Esentepe Mahallesi 3. Etap 216 Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT 438.000.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

14 Ekim 2024 Pazartesi günü ihale edilen TOKİ 'nın 2024/1196000 ihale kayıt numaralı (İKN) Konya İli, Yunak İlçesi, Esentepe Mahallesi 3. Etap 216 Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 585.687.991 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT firmasının teklifi 438.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

İlk oturum sonunda sınır değer 427.550.976 TL olarak hesaplandı

12 Eylül 2024 Perşembe günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 418.648.353,-TL üstü üst sınır belirsiz  aralığında yer alıyordu. Nitekim ilk oturumda yaklaşık maliyetin olarak açıklandığı ve 9 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri 427.550.976 TL olarak hesaplandı. Barsim İnşaat ve Malzemeleri Madencilik Tarım Nakliye ve Hafriyat Gıda İthalat İhracat San Tic Ltd Şti + Vera Taahhüt İnşaat Lojistik San ve Tic Ltd Şti Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre yüzde -25,22% indirim ve 438.000.000,00 TL olan en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.

Yatırım kapsamında Tünel Kalıp Sistemiyle 216 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapılacak

İhale konusu iş Tünel Kalıp Sistemiyle 216 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 400 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 5 BÖLGE - KAYSERİ ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Konya ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 15 Ekim 2024 Salı tarihli ve 3484 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 38 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com

ÖZET

14 Ekim 2024 Pazartesi günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2024/1196000 ihale kayıt numaralı (İKN) Konya İli, Yunak İlçesi, Esentepe Mahallesi 3. Etap 216 Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 585.687.991 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. VERA TAAHHÜT + BARSİM İNŞAAT firmasının teklifi 438.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. İlk oturum sonunda sınır değer 427.550.976 TL olarak hesaplandı.