- Version
- Download 0
- Dosya Boyutu 488.18 KB
- Dosya Sayısı1
- Arşiv Tarihi14 Ocak 2023
- Son Güncellenme 14 Ocak 2023
TOKİ 'nın 2022/1357314 İstanbul Alibeyköy Millet Bahçesi inşaatı ihalesinde KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
TOKİ 'nın (İKN. 2022/1357314 ) İstanbul Alibeyköy Millet Bahçesi inşaatı ihalesinde KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi.
11 Ocak 2023 Çarşamba günü ihale edilen TOKİ 'nın 2022/1357314 ihale kayıt numaralı (İKN) İstanbul İli Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesi Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 148.793.832 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber'in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT firmasının teklifi 129.900.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.
İlk oturum sonunda sınır değer 114.984.956 TL olarak hesaplandı
12 Aralık 2022 Pazartesi günü ilana çıkan ihalenin yaklaşık maliyeti Günlük Taahhüt Haber'in tahminine göre 146.815.969,-TL üstü üst sınır belirsiz aralığında yer alıyordu. İlk oturumda yaklaşık maliyetin 148.793.832 TL olarak açıklandığı ve 5 teklifin verildiği ihalede ilk oturumda yapılan değerlendirmeye göre aşırı düşük teklif sınır değeri (SD) 114.984.956 TL olarak hesaplandı. Karadeniz İnşaat Ahmet Karadeniz + Yazıcıoğlu İnşaat Hafriyat ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ortak Girişimi yaklaşık maliyete göre -12,70 indirim ve 129.900.000,00 TL en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. İşin adı geçen firmaya ihale edilmesi kuvvetle muhtemel gözüküyor.
Yatırım kapsamında Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 5.332,21 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 163.195,41 m² Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanları Yapımı İşi var.
İhale konusu iş Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 5.332,21 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 163.195,41 m² Alanda Millet Bahçesi Genel Altyapı İşleri ve Rekreasyon Alanları Yapımı İşi yapımını kapsıyor. 400 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre (TH) Taahhüt Haber 1 Bölge İSTANBUL sınırları içinde yer alan, İstanbul İli Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesinde inşa edilecek.
İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 12 Ocak 2023 Perşembe tarihli ve 3044 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 59
ÖZET
11 Ocak 2023 Çarşamba günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2022/1357314 ihale kayıt numaralı (İKN) İstanbul İli Eyüp İlçesi Alibeyköy Mahallesi Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 148.793.832 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. KARADENİZ İNŞAAT+YAZICIOĞLU İNŞAAT firmasının teklifi 129.900.000,00 TL olarak kayıtlara geçti. / İlk oturum sonunda sınır değer 114.984.956 TL olarak hesaplandı