HİDROMEK İş Makinesi Sektörüyle 67. NORDBAU FUARI’nda buluşuyor

HİDROMEK, geniş ürün yelpazesiyle 67’nci NordBau Fuarı’nda yerini alacak.  N241 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak olan HİDROMEK, HMK 150 WR lastikli ekskavatörü de ayrıca fuar girişinde olmak üzere iki farklı alanda sergileyecek.

İş makinesi sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan NordBau Fuarı, 7-11 Eylül tarihleri arasında kapılarını 67’nci kez ziyaretçilerine açıyor. Holstenhallen Neumünster fuar alanında organize edilen fuarda her yıl 13 ülkeden 800’ü aşkın katılımcı, 63 bin civarında ziyaretçi ile bir araya geliyor. Yenilikçi ürünleriyle NordBau Fuarı’nda bu yıl da yerini alan HİDROMEK, HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici, HMK 102B Alpha kazıcı yükleyici, HMK 65 ZT midi paletli yükleyici, HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC paletli ekskavatör, HMK 150 WR, HMK 210 W MH lastikli ekskavatör, HMK 130 CS toprak silindir, HMK 635 WL lastikli yükleyici ve HMK 600 MG motor greyder ürünlerini sergileyecek.

HIDROMEK-ekskavator-calisiyor
HİDROMEK Ekskavatör yükseklerde iş başında

H4 SERİSİ: HIZLI, VERİMLİ VE ÜRETKEN

Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş bir yelpaze sunan H4 Serisi ekskavatörler, yüksek performansı ve seriliği ile öne çıkıyor. Geliştirilmiş hidrolik tasarımı ile hızlı, üretken ve verimli çalışarak üstün performans sunan H4 Serisi, az yakıtla daha fazla iş üretiyor. Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay, güvenli ve konforlu kullanması amaçlanan H4 Serisinde, geliştirilen elektronik sistem ile makine durum tespiti ve ilave donanımların entegrasyonu kolaylaşıyor. ROPS & FOPS standardına sahip H4 kabinleri maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunmak üzere tasarlanıp, üretiliyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Yeni seri makinelerde bulunan kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

HMK 65 ZT: SERİ, GÜÇLÜ, KOMPAKT

HİDROMEK’in H4 Serisine ait yeni ürünü HMK 65 ZT midi paletli ekskavatör; güçlü motoru, dengeli yapısı, seriliği ve sıfır kuyruk özelliği sayesinde sağladığı eşsiz manevra kabiliyeti ile birçok alanda üstün performans sunuyor. HMK 65 ZT, sıfır kuyruk yapısı ve birçok ihtiyaca uygun ataşman kullanımı sayesinde özellikle dar alanlarda; inşaat, malzeme döşeme, orman, tarım, peyzaj işlerinde ve şehir içinde üstün kullanım kolaylığı sağlıyor.

HİDROMEK TOPRAK SİLİNDİRLERİ İLE ÜSTÜN SIKIŞTIRMA PERFORMANSI

HİDROMEK toprak silindirleri, üstün sıkıştırma performansı ile zorlu işlerin üstesinden kolaylıkla geliyor. Çeşitli uygulamalarda maksimum kullanılabilirlik ile yüksek işlevsellik sunan HİDROMEK toprak silindirleri; kamu hizmetleri ve yol inşaat işlerinin yanı sıra endüstriyel, ticari ve büyük konut alanlarının şantiyesi gibi birçok uygulamada verimli ve yüksek performans ile çalışma imkanı sağlıyor.

HMK 635 WL İLE YÜKSEK PERFORMANS

HMK 635 WL lastikli yükleyici; sağladığı yüksek performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenliği gibi özellikleri ile kullanıcı beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor. HMK 635 WL sıklıkla kullanıldığı taş ocağı işletmelerinde, beton santrallerinde, endüstriyel uygulamalarda, kamu hizmetlerinde ve farklı ataşman kullanım imkanı ile birçok alanda üretken ve verimli çalışma olanağı sunuyor. Zorlu çalışma sahalarında ağır hizmet tipi yükleyici HMK 635 WL, yüksek koparma gücü ve mükemmel kontrol kabiliyeti sağlıyor.

HİDROMEK KAZICI YÜKLEYİCİLER VERİMLİLİĞİ ARTIRIYOR

HİDROMEK’in modern üretim tesislerinde ileri teknoloji ve gelişmiş kaynak yöntemleri ile üretilen HİDROMEK kazıcı yükleyiciler sağlam çelik konstrüksiyonu ile zorlu saha şartlarında maksimum performans, uzun ömür ve sorunsuz kullanım sunuyor. HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, yakıt tasarrufu sağlayarak gösterdiği yüksek performans ile verimliliği artırıyor. Sahip oldukları geniş arka görüş açısı ve ergonomik çalışma ortamı ile en zorlu koşullarda dahi konforlu bir çalışma ortamı ve kolay kullanım sağlıyor.

TH / 6.9.2022 - 2952 - 16
TH / 6.9.2022 – 2952 – 16

ÖZET

HİDROMEK, geniş ürün yelpazesiyle 67’nci NordBau Fuarı’nda yerini alacak.  N241 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak olan HİDROMEK, HMK 150 WR lastikli ekskavatörü de ayrıca fuar girişinde olmak üzere iki farklı alanda sergileyecek.