Taahhüt Haber’de 11 Ocak 2024 Perşembe günü YM’leri toplamı 1 milyar 290 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 2 ve EDYÜ 1 adet olmak üzere toplam 3 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in haftanın dördüncü günü yayınlanan 11 Ocak 2024 Perşembe tarih ve 3296 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 2 milyar 434 milyon 12 bin TL olan 24 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  10 Ocak 2024 Çarşamba günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 11 Ocak 2024 Perşembe tarih ve 3296 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 24 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 2 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 1 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 1 milyar 290 milyon lirayı geçen bu 3 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

11 OCAK 2024 PERŞEMBE GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 1 MİLYAR 115 MİLYON LİRAYI GEÇEN 2 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  10 Ocak 2024 Çarşamba günü ihale edilen TEİAŞ ‘nın 2023/1364103 ihale kayıt numaralı (İKN) H.807 Referanslı 154 kV, (~109,4 km) Tek Devre 1272 MCM İletkenli Uludere – Beytüşşebap – Hakkari EİH Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 667.295.704 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda AVRASYA ENERJİ İNŞAAT teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. AVRASYA ENERJİ İNŞAAT firmasının teklifi 789.000.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş H.807 Referanslı 154 kV, (~109,4 km) Tek Devre 1272 MCM İletkenli Uludere – Beytüşşebap – Hakkari EİH Teklif Birim Fiyatlı Komple Tesis İşi yapımını kapsıyor. 750 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 8 BÖLGE – DİYARBAKIR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Şırnak, Hakkari illerinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Ocak 2024 Perşembe tarihli ve 3296 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 56 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/teias-nin-1364103-avrasya-enerji/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.01.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  24 Kasım 2023 Cuma günü ihale edilen KGM 14 BÖLGE ‘nın 2023/1198082 ihale kayıt numaralı (İKN) İznik- Mekece Devlet Yolu km:0+000-10+000 Arası ile İnegöl-Yenişehir Devlet Yolu km:18+400-21+400 Arası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 450.430.684 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda SİMTAY İNŞAAT + UC YAPI teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 1 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. SİMTAY İNŞAAT + UC YAPI firmasının teklifi 384.702.080,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 13 km’lik Yol Yapım İşi yapımını kapsıyor. 700 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 2 BÖLGE – BURSA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, İznik- Mekece Devlet Yolu km:0+000-10+000 Arası İle İnegöl-Yenişehir Devlet Yolu km:18+400-21+400 Arasında inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Ocak 2024 Perşembe tarihli ve 3296 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 47 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kgm-14-bolge-nin-1198082-iznik-simtay-insaat-uc-yapi/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.01.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

11 OCAK 2024 PERŞEMBE GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 175 MİLYON LİRAYI GEÇEN 1 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  10 Ocak 2024 Çarşamba günü ihale edilen DSİ 8 BÖLGE ‘nın 2023/1451577 ihale kayıt numaralı (İKN) Erzincan Kemah Özdamar Regülatör Sulaması İkmali İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 176.221.622 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda DİRGÜN İNŞAAT TURİZM DOĞALGAZ teklifiyle ve tek teklif sahibi olarak tabiatıyla en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. DİRGÜN İNŞAAT TURİZM DOĞALGAZ firmasının teklifi 224.558.662,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Yapım İşi – 9.040 m Çelik Boru, 12.100 m PE Boru, 103 Adet Sanat Yapısı İmalatları yapımını kapsıyor. 700 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Erzincan İli Kemah İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 11 Ocak 2024 Perşembe tarihli ve 3296 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 50 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/dsi-8-bolge-nin-1451577-erzincan-dirgun-insaat/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 11.01.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 11 Ocak 2024 Perşembe tarihli ve 3296 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 46 – 56

KISALTMALAR

ADTA = Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları

EAEAT = Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif (İhaleyi kazanması kuvvetle muhtemel gözüken teklif)

ED = Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.)

EDÜ = Eşik Değer Üstü

EDYÜ = Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

KİK MADDE 19 = Kamu İhale Kanunu Madde 19: Açık İhale Usulü / KİK MDDE 19. – Açık ihale usulü, bütün isteklilerin teklif verebildiği usuldür.

TH = Günlük Taahhüt Haber

YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

TH / 12.01.2024 - 3297 - 14
TH / 12.01.2024 – 3297 – 14

ÖZET

Taahhüt Haber’in haftanın dördüncü günü yayınlanan 11 Ocak 2024 Perşembe tarih ve 3296 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 2 milyar 434 milyon 12 bin TL olan 24 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.