Taahhüt Haber’de 1 Mart 2024 Cuma günü YM’leri toplamı 510 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 1 ve EDYÜ 1 adet olmak üzere toplam 2 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 1 Mart 2024 Cuma tarih ve 3332 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 1 milyar 256 milyon 127 bin TL olan 14 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

29 Şubat 2024 Perşembe günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 1 Mart 2024 Cuma tarih ve 3332 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 14 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 1 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 1 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 510 milyon lirayı geçen bu 2 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

1 MART 2024 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 345 MİLYON LİRAYI GEÇEN 1 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

29 Şubat 2024 Perşembe günü ihale edilen İETT ‘nın 2024/103470 ihale kayıt numaralı (İKN) Başakşehir Kayabaşı Garajı Yapımı İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 347.320.115 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda DÖRTLER İNŞAAT + DMK MİMARLIK en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. DÖRTLER İNŞAAT + DMK MİMARLIK firmasının teklifi 299.057.202,42 TL olarak kayıtlara geçti.

İhale konusu iş 1 Kalem Anahtar Teslimi Götürü Bedelli ve 202 Kalem Birim Fiyatlı Karma İhale yapımını kapsıyor. 450 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 1 BÖLGE – İSTANBUL ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Başakşehir İlçesinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 1 Mart 2024 Cuma tarihli ve 3332 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 56 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/iett-103470-basaksehir-kayabasi-garaji-dortler-insaat-dmk-mimarlik-makul-teklif/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 01.03.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

1 MART 2024 CUMA GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 165 MİLYON LİRAYI GEÇEN 1 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

29 Şubat 2024 Perşembe günü ihale edilen İZSU ‘nın 2024/4691 ihale kayıt numaralı (İKN) Ödemiş Teknik Şube Müdürlüğü Sorumluluk Alanında Muhtelif İçmesuyu Şebekesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 169.021.762 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda DURSUN ATİLLA ALTAY + ALTEK MÜHENDİSLİK en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. DURSUN ATİLLA ALTAY + ALTEK MÜHENDİSLİK firmasının teklifi 191.825.623,33 TL olarak kayıtlara geçti.

İhale konusu iş Muhtelif Çaplarda 139.399,00 m İçmesuyu Boru Temini ve Döşenmesi (Yüklenici Malı Boru İle), Muhtelif Çaplarda 36.106,40 m İçmesuyu Branşman Bağlantısı Yapımı (Yüklenici Malı Boru İle) yapımını kapsıyor. 730 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, İzmir İli, Ödemiş, Kiraz ve Beydağ İlçelerinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 1 Mart 2024 Cuma tarihli ve 3332 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 51 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/izsu-4691-odemis-muhtelif-icmesuyu-sebekesi-insaati-dursun-atilla-altay-altek-muhendislikltek-muhendislik-191-825-62333-tl-olan-en-dusuk-fiyat/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 01.03.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 1 Mart 2024 Cuma tarihli ve 3332 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 51 – 57

KISALTMALAR

ADTA = Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları

EAEAT = Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif (İhaleyi kazanması kuvvetle muhtemel gözüken teklif)

ED = Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla 146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.)

EDÜ = Eşik Değer Üstü

EDYÜ = Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

KİK MADDE 19 = Kamu İhale Kanunu Madde 19: Açık İhale Usulü / KİK MDDE 19. – Açık ihale usulü, bütün isteklilerin teklif verebildiği usuldür.

TH = Günlük Taahhüt Haber

YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

TaahhutHaberSayfalar 4 Mart 2024
TH / 04.03.2024 – 3333 – 15

ÖZET

Taahhüt Haber’in geçen haftanın beşinci günü yayınlanan 1 Mart 2024 Cuma tarih ve 3332 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 1 milyar 256 milyon 127 bin TL olan 14 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.