Taahhüt Haber’de 30 Temmuz 2024 Salı günü YM’leri toplamı 3 milyar 315 milyon lirayı geçen YM’si EDÜ 2 ve EDYÜ 3 adet olmak üzere toplam 5 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu

  Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 30 Temmuz 2024 Salı tarih ve 3430 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 3 milyar 611 milyon 541 bin TL olan 12 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü Kamu İhale Kanunu (KİK) Madde 19 (Açık İhale) kapsamında yapılan ihalelerden, Taahhüt Haber’in istihbaratı ile edinilip haberleştirilen ve benzer işlere, idarelere göre sınıflandırılıp, büyükten küçüğe göre sıralanıp, ihale dosyalarından alınan, makine ekipman ve teknik personel listeleri ve ödenek durumların da dahil edilerek özetlenen, makul teklif sahibi müteahhit firmanın ve ihaleye katılan tüm firmaların ve iş ortaklıkları -ortak girişim üyeleri de ayrı ayrı olmak üzere- iletişim bilgileri, ticaret sicili gazetesi özeti, yetkilileri ve devam eden ve bitirdiği işlerin kümülatif toplamlarının ve indirim ortalamalarının eklenmesi ile yayına hazırlanan ve 30 Temmuz 2024 Salı tarih ve 3430 sayılı (TH) Taahhüt Haber’de yer alan bu 12 adet ihaleye verilen teklifler içinde YM’si (EDÜ) Eşik Değer Üstü 2 ve YM’si ED’nin yarısı üstü ancak ED’nim altında (EDYÜ) 3 adet önemli ihaleye verilen teklifler (ihale sonucu) yer buldu.

  Yaklaşık maliyetleri (YM) toplamı 3 milyar 315 milyon lirayı geçen bu 5 adet önemli ihaleye verilen tekliflerin özet başlıklarını haberin devamında bulabilirsiniz.

30 TEMMUZ 2024 SALI GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN, YM’Sİ EŞİK DEĞERİN ÜSTÜNDE, YAKLAŞIK MALİYETLERİ (YM) TOPLAMI 2 MİLYAR 395 MİLYON LİRAYI GEÇEN 2 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü ihale edilen KGM 8 BÖLGE ‘nın 2024/808942 ihale kayıt numaralı (İKN) (Elazığ-Malatya)Ayr-(Sincik-Damlacık)Ayr İl Yolu km:40+000-73+300 Arası Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 1.497.766.280 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda HELTAŞ İNŞAAT teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 19 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. HELTAŞ İNŞAAT firmasının teklifi 953.961.965,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 355.000,00 Ton Plent-Miks Temel ve Plent-Miks Alttemel Yapılması (Kırılmış ve Elenmiş Ocak Taşı İle)(Herşey Dahil), 10.000 m³ Ocak Taşından İstenilen Tiplerde Konkasörle Kırılmış ve Elenmiş Asfalt Mıcırı Temini, Yıkanması ve Nakli ve Birim Fiyat Teklif Cetvelinde Belirtilen Cins ve Miktarlarda Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Köprü ve Üstyapı İşi. yapımını kapsıyor. 750 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 8 BÖLGE – DİYARBAKIR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, (Elazığ-Malatya)Ayr.-(Sincik-Damlacık)Ayr. İl Yolunda inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 50 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kgm-8-bolge-808942-elazig-malatyaayr-sincik-damlacikayr-il-yolu-km40000-73300-arasi-yapim-heltas-insaat/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 30.07.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü ihale edilen ADALET BAKANLIĞI ‘nın 2024/824486 ihale kayıt numaralı (İKN) Siirt Ceza İnfaz Kurumu İkmal İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 900.436.066 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda MABA GRUP İNŞAAT + AYA PROJE İNŞAAT en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. MABA GRUP İNŞAAT + AYA PROJE İNŞAAT firmasının teklifi 819.571.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Toplam İnşaat Alanı 49.581,62 m² Olan, 1 Adet T Tipi Ceza İnfaz Kurumu, 1 Adet Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Eklentilerinin İkmal İşi Yaptırılacaktır. yapımını kapsıyor. 700 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 8 BÖLGE – DİYARBAKIR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Siirt İlinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 55 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/adalet-bakanligi-824486-siirt-ceza-infaz-kurumu-ikmal-insaati-maba-grup-insaat-aya-proje-insaat/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 30.07.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

30 TEMMUZ 2024 SALI GÜNÜ TAAHHÜT HABER’DE YER ALAN YM’Sİ (EDYÜ) EŞİK DEĞERİN YARISI ÜSTÜNDE ANCAK ED’NİN ALTINDA, YAKLAŞIK MALİYETLERİ TOPLAMI 920 MİLYON LİRAYI GEÇEN 3 ADET ÖNEMLİ İHALEYE VERİLEN TEKLİFLERİN (İHALE SONUCUNUN) ÖZET BAŞLIKLARI ŞÖYLE:

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü ihale edilen TOKİ ‘nın 2024/806709 ihale kayıt numaralı (İKN) Manisa İli Demirci İlçesi Akıncılar Mahallesi 2 Etap 142 Adet Konut, 5 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 423.118.641 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda YEŞİL ÇINAR OTOMOTİV + MEHMET ATAMAN teklifiyle sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul teklif sahibi olarak dikkat çekti. Ancak ihalede sorgulanması muhtemel 2 teklif var. İhalenin, sorgulanması muhtemel, bir başka deyişle ADTA (Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları) istenmesi muhtemel firmaların açıklamalarının değerlendirilmesinin ardından sonuçlanması bekleniyor. YEŞİL ÇINAR OTOMOTİV + MEHMET ATAMAN firmasının teklifi 347.221.221,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 142 Adet Konut, 5 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapımını kapsıyor. 400 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Manisa ilinde inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 56 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/toki-806709-manisa-ili-demirci-ilcesi-akincilar-mahallesi-2-etap-142-adet-konut-5-adet-dukkan-insaati-yesil-cinar-otomotiv-mehmet-ataman/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 30.07.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü ihale edilen RİZE RTE ÜNİVERSİTESİ ‘nın 2024/837209 ihale kayıt numaralı (İKN) Sahil Dolgu Sahası 2 Etap Rekreasyon Alanı Yapım İnşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 289.321.161 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda AKKAYA BETON + BFF TEKSTİL en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. AKKAYA BETON + BFF TEKSTİL firmasının teklifi 259.730.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş 47.000 m2 Altyapı İşleri İle Spor ve Rekreasyon Alanları, 1.500 m2 Çelik ve 2.750 m2 Betonarme Binaların Yapımı İşidir. yapımını kapsıyor. 700 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 9 BÖLGE – ERZURUM ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, RTEÜ Sahil Dolgu Alanında inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 52 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/rize-rte-universitesi-837209-sahil-dolgu-sahasi-2-etap-rekreasyon-alani-yapim-akkaya-beton-bff-tekstil/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 30.07.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

  29 Temmuz 2024 Pazartesi günü ihale edilen KGM 13 BÖLGE ‘nın 2024/843871 ihale kayıt numaralı (İKN) Karayolları 134 (Burdur) Şube Şefliği Yollarında Rutin Yol Bakım ve Onarım İle Kar ve Buz Mücadelesi Yapım inşaatı ihalesinde firma teklifleri alındı. Yaklaşık maliyeti 209.318.079 TL olarak açıklanan ihalede, Günlük Taahhüt Haber’in edindiği istihbarata göre ilk oturum sonunda ÖZTAÇ PETROL en düşük fiyatı içeren teklifi ile sınır değerin hemen üzerinde kaldı ve makul dolayısıyla aynı zamanda en düşük teklif sahibi olarak belirlendi. ÖZTAÇ PETROL firmasının teklifi 176.540.000,00 TL olarak kayıtlara geçti.

  İhale konusu iş Karayolları 134 (Burdur) Şube Şefliği Yollarındaki Yaklaşık 825 km’lik Kısımda Rutin Yol Bakım, Onarım İle Kar ve Buzla Mücadele İşlerinin Yapılması İşi yapımını kapsıyor. 730 günde tamamlanması hedeflenen yatırım, Taahhüt Haber’in bölge sınıflandırmasına göre TH 3 BÖLGE – İZMİR ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Karayolları 134 (Burdur) Şube Şefliği Yollarında inşa edilecek.

İhale sonucu (teklifler) istihbaratını kapsayan, ihaleye verilen teklifler tam listesi, indirim oranları, teklif veren tüm müteahhit firmaların ve ortak girişim veya iş ortaklığı üyelerinin ayrı ayrı iletişim bilgileri, bitirdiği ve devam eden işlerin kümülatif toplamları vb içeren ayrıntılı haberi için BKZ. 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 53 / Ayrıca daha fazla detay için BKZ. https://taahhuthaber.com/download/kgm-13-bolge-843871-karayollari-134-burdur-sube-sefligi-yollarinda-rutin-yol-bakim-ve-onarim-oztac-petrol/

(Söz konusu Taahhüt Haber PDF’yi okumak için Google ya da herhangi bir arama motorunun arama satırına” 30.07.2024 Taahhüt Haber PDF ” yazabilirsiniz.)

İhale Sonuçlarının (İhalelere verilen tekliflerin) tam listesi için BKZ 30 Temmuz 2024 Salı tarihli ve 3430 sayılı Günlük Taahhüt Haber Sayfa: 50-56

KISALTMALAR

ADTA = Aşırı Düşük Teklif Açıklamaları

EAEAT = Ekonomik Açıdan En Avantajlı Teklif (İhaleyi kazanması kuvvetle muhtemel gözüken teklif)

ED: Eşik Değer (İdarelerce Kamu İhale Kanunu 13 ve 63’üncü maddelerinde uygulanması gerekli olan ve Kamu İhale Kurumunca her sene güncellenen değer. 2022 yılı fiyatlarıyla  146 milyon 815 bin lira (146.815.969,-TL) / 2023 yılı fiyatlarıyla 290 milyon 284 bin lira (290.284.533,-TL.) 2024 yılı fiyatlarıyla ise  418 milyon 648 bin lira  (418.648.353,-TL)

EDÜ = Eşik Değer Üstü

EDYÜ = Eşik Değerin Yarısı Üstü Ancak Eşik Değerin Altında

EKAP: Elektronik Kamu Alımları Platformu / Kamu İhale Kurumunun kamu ihalelerinin duyurularını ve sonuçlarını yayınladığı web sitesine verdiği ad.

KİK MADDE 19 = Kamu İhale Kanunu Madde 19: Açık İhale Usulü / KİK MDDE 19. – Açık ihale usulü, bütün isteklilerin teklif verebildiği usuldür.

TH = Günlük Taahhüt Haber

YM = Yaklaşık Maliyet (Yapım – inşaat – ihalelerinde yapımı planlanan yatırımın, etüt ve proje aşamalarında, idarece her türlü fiyat araştırması yapılarak katma değer vergisi hariç olmak üzere belirlenen tahmini inşa bedeli)

TH / 31.07.2024 - 3431 - 15
TH / 31.07.2024 – 3431 – 15

ÖZET

Taahhüt Haber’in haftanın ikinci günü yayınlanan 30 Temmuz 2024 Salı tarih ve 3430 sayılı nüshasında yaklaşık maliyetleri toplamı 3 milyar 611 milyon 541 bin TL olan 12 adet ihaleye verilen teklifler (genel kabul gören adıyla ihale sonucu) yer aldı.