SOCAR Türkiye ‘Dijital Dönüşüm Fırsatları’na yönelik iş ortakları arıyor

SOCAR Türkiye, SOCAR Wennovation açık inovasyon platformunu hayata geçirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, SOCAR Türkiye, dijital transformasyon çalışmalarına dijital ekosistem ağını genişleterek hız veriyor.

SOCAR Wennovation açık inovasyon platformu, SOCAR Türkiye’nin dijital dönüşüm fırsatlarına yönelik dünya çapındaki girişimler, şirketler ve akademiler ile ortak olmayı amaçlayan açık ve işbirlikçi bir yaklaşım sunuyor.

SOCAR Türkiye Dijital Dönüşüm Fırsatları
Başvuru konuları Endüstriyel Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Optimizasyon, Akıllı Varlık Yönetimi, Kestirimci Bakım, Artırılmış Sanal Gerçeklik, Drone, Robotik, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre, Endüstri 4.0, Tedarik Zinciri ve Kurumsal Fonksiyonlar olarak sıralandı

Başvurular http://wennovation.socar.com.tr üzerinden yapılacak

SOCAR Türkiye’nin dijital ihtiyaçlarına yönelik çözüm önerisi olan potansiyel paydaşlar, wennovation.socar.com.tr üzerinden kolayca başvuru yaparak, SOCAR Türkiye’nin iş ortağı olma, sahada test, ürün veya hizmet geliştirme fırsatlarına sahip olacak.

Dijital dönüşümü odağına alan çözüm önerilerinin değerlendirileceği platform üzerinden her gün başvuru yapılabiliyor. Öneri sahipleri SOCAR Wennovation platformu üzerinden Endüstriyel Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Optimizasyon, Akıllı Varlık Yönetimi, Kestirimci Bakım, Artırılmış Sanal Gerçeklik, Drone, Robotik, İş Sağlığı, Güvenliği ve Çevre, Endüstri 4.0, Tedarik Zinciri ve Kurumsal Fonksiyonlar olmak üzere belirlenen kategorilerde başvurabiliyor.

SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon ve Bilişim Teknolojileri Başkanı Hakan Irgıt: “Dijital dönüşümü odağına almış, buna uygun projeler geliştiren akademisyenler, girişimciler ve şirketlere SOCAR Türkiye’nin iş ortağı olma çağrısı yapıyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon ve Bilişim Teknolojileri Başkanı Hakan Irgıt, dijital inovasyona katkı sağlayabilecekleri paydaşlar aradıklarını belirterek, şunları kaydetti: ‘Dijital dönüşümü odağına almış, buna uygun projeler geliştiren akademisyenler, girişimciler ve şirketlere SOCAR Türkiye’nin iş ortağı olma çağrısı yapıyoruz. Gelen başvurulara yönelik ilgili iş birimlerindeki alanında uzman kişiler tarafından değerlendirme yapılarak hızlıca dönüş sağlanacak. SOCAR Wennovation platformu üzerinde sadece belirli tarihler arasında başvuru kabul etmeyeceğiz, platformumuz 365 gün açık olacak ve yıl içerisinde yine dijital dönüşüm odağında çağrılar açacağız. Dijital dönüşüm ile birlikte ‘yüksek kaliteli ürün’, ‘hız’, ‘yüksek verimlilik’, ‘en az çevresel etki’, ‘esnek üretim kabiliyeti’ gibi yetkinliklerimizi yeni iş ortaklarımızla birlikte daha da güçlendirmek istiyor, SOCAR Türkiye’nin kapılarını dijital dönüşüm odağında projeleri ile fark yaratmak isteyen potansiyel paydaşlara açıyoruz.’

ÖZET

SOCAR Türkiye Dijital Dönüşüme yönelik iş ortakları arıyor / Açıklamada görüşlerine yer verilen SOCAR Türkiye Dijital Transformasyon ve Bilişim Teknolojileri Başkanı Hakan Irgıt, dijital inovasyona katkı sağlayabilecekleri paydaşlar aradıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Dijital dönüşümü odağına almış, buna uygun projeler geliştiren akademisyenler, girişimciler ve şirketlere SOCAR Türkiye’nin iş ortağı olma çağrısı yapıyoruz. Gelen başvurulara yönelik ilgili iş birimlerindeki alanında uzman kişiler tarafından değerlendirme yapılarak hızlıca dönüş sağlanacak. “